TÜZELŐÁLLÁS

„Le kellett volna ütnöm” – megfenyegette Beckhamet a magyar híresség

Emlékezetes este volt. Kabát Péter 11 éve találkozott az angolok sztárjával.
  • Szerző: sk

Jótékonysági meccsnek indult, botrány lett belőle. 2009 áprilisában a magyar ligaválogatott játszott focimeccset a világsztárokkal felálló AC Milannal. Az olaszokkal Budapestre érkezett David Beckham is, aki a találkozón csúnyán összebalhézott a magyar Kabát Péterrel.
Utóbbi felrúgta az angolt, aki ezt kikérte magának. Ebből lett majdnem a bunyó.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A jelenleg Újpesten dolgozó csatár ma már bánja, hogy nem ütötte meg világhírű ellenfelét:

„Le kellett volna ütnöm... 1-0-ra vezettünk a Milan ellen. Odajött egy szabadrúgásnál, ellökött. Úgy voltam vele, ha jön a megfelelő szituáció, lerúgom. Két perc múlva jött a labda keresztbe. Rácsúsztam, és a térdét lekaszaboltam. Két percig üldözött a pályán, meg akart fojtani, számon kérte, miért rúgtam oda. Aztán később lekönyököltem, elesett, s ráléptem a kezére.” – idézi a Blikk a Life TV, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorból Kabátot.

Kabát később megbeszélte a dolgot a Beckhammel, de barátok természetesen így sem lettek... A magyar focistát azonban rengetegen keresték az ügy miatt.

„Életemben nem kerestek még annyian. A leghíresebb külföldi újságok is érdeklődtek az eset miatt. Folyamatosan pittyegett a telefonom, számtalan sms-t és hívást kaptam. Soha nem felejtem el.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?