TÜZELŐÁLLÁS

Marco Rossi ígéri, ezúttal visszafogja magát

Szeptemberben sorsdöntő mérkőzés vár a magyar labdarúgó-válogatottra.
  • Szerző: mv

A magyar válogatott szeptember 9-én, Európa-bajnoki-selejtezőn, Szlovákiát fogadja Budapesten. Szövetségi kapitányunk, Marco Rossi az MLSZ hivatalos oldalának elmondta, rendkívül fontos mérkőzésről van szó, hiszen a továbbjutás múlhat rajta.

"Ahogy azt korábban is mondtam, a szeptember 9-i mérkőzés kiemelten fontos a 2020-as, részben budapesti rendezésű Eb-re történő kijutás szempontjából. Szlovákiának nagyon jó játékosai vannak, ezt láthattuk a selejtezősorozat első meccsén is, amelyen kikaptunk tőlük."

Magyarországi kapitánykodása alatt Marco Rossit két alkalommal tiltották el. Az olasz szakember ígéri, ezúttal visszafogja magát.

"A saját példámból tudom, hogy amikor egy olyan mérkőzés, mint a Szlovákia elleni nagyon fontos, az érzelmek el tudják ragadni az embert. Ennek eredményeként sajnos már kétszer is kaptam eltiltást mióta a magyar válogatott szövetségi kapitánya vagyok. Éppen ezért

a Szlovákia elleni mérkőzésen nagyon oda kell majd figyelnem arra, hogy ne ragadjanak el az érzelmeim

és a szabályokat, előírásokat betartva irányítsam a csapatot a kispadról. Nem szabad elfelejteni, hogy ideális esetben akár még úgy is alakulhatnak az eredmények, hogy az Azerbajdzsán elleni mérkőzésen nagy dolgokat ünnepelhetünk. Borzasztó lenne, ha ennek nem lehetnék részese, mert eltiltanak. "

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?