TÜZELŐÁLLÁS

Megette a kapus, amivel megdobálták a szurkolók - videó

Jóízûen megette a pályára dobott kaját és többet akart. Nem ez az első eset, hogy a szurkolók által bedobott ételt eszik egy focista.

Egy hazai szurkolótábor előtt védő vendégkapusnak sosincs egyszerű dolga. A drukkerek általában válogatott sértéseket kiabálnak neki, szerencsétlenebb esetben különböző dolgokat hajítanak felé. Így járt az argentin Juan Carlos Olave is, ő azonban meglepő módon még örült is az esetnek. Pedig nem is akármit dobtak felé a fanatikusok!

Mint a videón is látszik, a szurkolók egy hamburgerrel "kedveskedtek" a közel 40 éves hálóőrnek. Õ viszont nem sértődött meg, sőt jó néven vette az "ajándékot", és mosolyogva enni kezdte. A mérkőzés után mégis szemrehányó megjegyzést tett, az elé dobott étel mennyiségét nehezményezte:

Hiányoltam a krumplit. Szerintem ennél többet érdemelnénk, éhesen mentünk haza.

Egyébként nem ez az első eset, hogy egy játékos megeszi a pályán felé hajított kaját. Igaz a Barcelona brazil sztárját, Daniel Alvest inkább a  sértődöttség vezette, amikor egy spanyol bajnokin megette a felé dobott banánt, így téve nevetségessé a hazai szurkolók rasszizmusát.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?