TÜZELŐÁLLÁS

Megszólalt a felesége megkínzásával vádolt korábbi NB I-es futballsztár

Ellentámadásba lendült a szlovákok egykori vb-hőse, a Haladás és a Tatabánya volt légiósa. Elfajult válása áll a háttérben?
  • Szerző: vav

A pozsonyi ügyészség szabadon engedte Kamil Kopúneket, akit korábban azért vettek őrizetbe, mert a vád szerint megkínozta a feleségét. A 36 éves, korábbi szlovák válogatott középpályás mindent tagad, szerinte az elfajuló válásuk áll a történtek hátterében.

Fotó: TV JOJ

„Sokkolt, amikor a Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség emberei jöttek értem. Védekezésül el akarom mondani, hogy soha életemben nem bántalmaztam nőt, isten óvjon! (...) Mindenki tudja, hogy milyen küzdelmet folytatunk a feleségemmel a válásunk miatt”

- mondta Kopúnek a szabadulása után a TV JOJ kamerája előtt.

„A hatóságok dolga kideríteni, hogy mi áll a háttérben. Úgy látom, valaki be akar feketíteni, de az emberek tudják, mi az igazság”

- folytatta a focista.

A szlovák sajtó igyekezett elérni Dominika asszonyt is, de ő nem akar érdemben nyilatkozni az ügyben. Annyit elmondott: túl érzékeny támáról van szó.

„Leginkább Marcuskát szeretném megóvni mindettől”

- mondta kilencéves fiukról az édesanya.

A 2010-es világbajnokságon az olaszok ellen győztes gólt szerző Kopúnek légióskodott többek között Olaszországban is. Magyarországon a Haladás, majd a Tatabánya és a Törökbálint játékosa volt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?