TÜZELŐÁLLÁS

Mélyütés Cristiano Ronaldónak, nagy bajba került a koronavírus miatt

Kútba esnek a nagyratörő tervei? Beütött a krach, a turizmus visszaesésével ugorhat a CR7-luxushotelek építése.
  • Szerző: vav

A madeirai házának kirablásánál sokkal nagyobb bosszúsággal kell megbirkóznia Cristiano Ronaldónak. A Juventus és a portugál labdarúgó-válogatott szupersztárjának óriási veszteséget okoz a turizmus megbénulása a koronavírus miatt. Az ötszörös aranylabdás nemrég a Pestana Hotel Grouppal együttműködve a nevével fémjelzett szállodalánc kiépítésébe kezdett. Csakhogy a világjárvány okozta krízis azzal fenyeget, hogy végleg be kell zárnia az egyik luxushoteljét, és több másik tervezett építkezése is dugába dőlhet.

Fotó: AFP

A spanyol AS értesülése szerint Ronaldónak egyelőre jegelnie kell a terveit. Az egyik hoteljét (Hotel Pestana CR7 Funchal) már hónapokkal ezelőtt be kellett zárni. A lap úgy tudja, akkor is valószínűtlen az újranyitás, ha újra beindul a gazdaság és a turizmus. A lisszaboni szálloda működik ugyan, de óriási visszaeséssel. Pedig a korábbi 150 eurós éjszakánkénti ár feléért foglalhatók a szobák.

Cristiano Ronaldo korábban azt tervezte, hogy korábbi állomáshelyei közül Manchesterben és Madridban is nyit hotelt. Előbbit 30 millió eurós befektetéssel 2023-ra tervezte, utóbbit feleannyiért már tavaly meg kellett volna nyitni. Korábban további terjeszkedésről is volt szó New Yorkban, Párizsban és Marrákesben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?