TÜZELŐÁLLÁS

Nekiment a titkolózó Schumacher családnak a jó barát

A hétszeres világbajnok korábbi menedzsere nem érti, hogy miért nem adnak pontosabb tájékoztatást a német versenyzőről, akinek a mai napig várja a hívását.
  • Szerző: HBK

Kirohant Michael Schumacher családja ellen Willi Weber: a legendás pilóta korábbi menedzsere szerint a szurkolók megérdemelnék, hogy Schumi állapotáról hozzátartozói tiszta vizet öntsenek a pohárba.

„Már egy ideje mondom, hogy a Schumacher család nem a teljes igazságot árulja el. Ideje, hogy rajongók millióinak öntsenek tiszta vizet a pohárba. Viszont biztos vagyok abban, hogy nem hallgatnak a tanácsaimra” – mondta Weber a Bunte című német lapnak.

Weber nagyon sokáig képviselte Schumachert, 2010-ben váltak el az útjaik. De a jó barát a mai napig reménykedik abban, hogy még beszélhet Schumival.

„Amikor otthon vagyok egyedül, és megcsörren a telefon, sokszor hiszem azt, hogy Michael az. A remény hal meg utoljára.”  

Weber kívánsága minden valószínűség szerint nem fog teljesülni egyhamar, Schumi mostani menedzsere, Sabine Kehm azt mondta, hogy a német legenda állapotáról nem adnak ki tájékoztatást, mert az nem közügy.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?