TÜZELŐÁLLÁS

„Nem törődik velem” – kiderült a Schumacher-család titka

A Schumacher-fiú látni sem akarja édesanyját. Tévéműsora előtt öntötte ki a szívét az elkeseredett Cora Schumacher.
  • Szerző: vav

Szomorú családi titokról rántotta le a leplet Cora Schumacher az egyik fizetős tévében futó társkereső show műsorvezetője.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram/coraschumacher

Az közismert, hogy 2015-ös válásuk óta rosszban van exférjével, Ralf Schumacherrel, de most azt is elárulta, hogy a régóta Ralffal élő fiukkal, David Schumacherrel is feszült a viszonya.

„A fiam látni sem akar, nem foglalkozik velem. Nem tudom ennek a pontos okát, csak sejtem. Csak az apja álláspontját ismeri. De meg tudom érteni a fiamat, ez az én problémám és nem az övé. Nem az ő dolga, hogy Zavartalanul, szabadon, ilyen terhektől mentesen kell járnia a maga útját. Egyszerűen csak fáj, hogy ennek nem lehetek a részese”

- mondta a Bildnek elkeseredve a korábbi modell.

Pedig az év elején még vidám közös fotót posztolt magukról:

„David éppen az első nagy szerelmét éli át. Nem az ő dolga, hogy a szülei szerelmi életével és viszonyával foglalkozzon. Magára kell összpontosítania”

- utalt Cora a fia és a tehetséges (és gyönyörű) magyar autóversenyző lány, Keszthelyi Vivien szerelmére is.

A 19 éves Schumacher-fiú maga is szép reményű autóversenyző a Forma-3-ban: apja – és legendás nagybátyja, Michael Schumacher – nyomdokain a Forma-1 felé tart. Csakúgy, mint unokatestvére, Schumi fia, Mick Schumacher.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?