TÜZELŐÁLLÁS

Óvszer lesz dögivel az olimpián, de használni tilos

Nem helyben fogyasztásra kapják az olimpikonok. Szex az ötkarikás játékokon? Szigorúan tiltják, de a korábbi sztársportolók szerint biztosan lesz!
  • Szerző: Ripost

Teljes szigor vár Tokióban az olimpikonokra: mindennemű fölösleges érintkezéssel együtt a szex is tilos. Egykori sztársportolók szerint a szervezők ezzel a lehetetlenre vállalkoztak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem csak a belépést, szinte mindent tiltanak az olimpián – a szexet is

Nem csak a belépést, szinte mindent tiltanak az olimpián – a szexet is
Fotó: AFP

Rettegnek a japánok a koronavírus elterjedésétől az olimpia miatt. Tiltják is a feltétlenül szükségesnél több érintkezést a sportolóknak és kísérőiknek. A csak kevesekkel megengedett találkozás, a szinte állandó maszkviselés – az evés, alvás, sportolás kivételével – és a kétméteres távolság megtartása egyet jelent a szex tiltásával is. Mégis szétosztanak a résztvevők között 160 ezer ingyen óvszert...

„Nem az olimpiai faluban történő felhasználásra szánjuk”

– szól a válasz.

Az is nyilván jelzésértékű, hogy a kartonpapírból hajtogatott, különleges ágyak is csak hosszában állíthatók igény szerint, szélesebbek nem lehetnek.

Az olimpiai programjukkal végzőknek 48 órán belül el kell hagyniuk az olimpiai falut. Ezzel is elejét vennék annak, hogy a fizikailag csúcsra járatott fiatalok felszabadultan belevessék magukat a barátkozásba, bulizásba, piálásba – és a szexbe. Merthogy a tapasztalatok azt mutatják, hogy ilyenkor bizony elszabadulnak a hormonok.

„Láttam sportolókat, akik egyszerűen a szabadban, a füvön vagy az épületek között egymásnak estek”

– mondta a 2012-es londoni olimpiára Hope Solo, amerikai női focikapus.

„Szerintem ez nevetséges, egyáltalán nem működik. A szex mindig központi téma az olimpiai faluban. Amint vége a versenyüknek, a sportolók ki akarják élni az energiáikat. Egyik parti követi a másikat, az alkohol is képbe kerül. Néha alig tudtunk aludni mások hangos szexelésétől”

– idézte a Bild a korábban Miss Olimpiának is megválasztott német távolugrónőt, Susen Tiedtkét.

Marad a csináld magad

Nem csak a nézőket és a szexet tiltották ki az olimpiáról a fertőzésveszély miatt: a szervezők még az éremátadást is megreformálták. A legsikeresebb sportolóknak a saját nyakukba kell majd akasztaniuk az érmeket a dobogón, ahol a maszkviselés kötelező, a kézfogás, a puszi és az ölelkezés viszont tilos lesz. Annak is kesztyűt kell viselnie, aki a fertőtlenített medálokat a párnára helyezi.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?