TÜZELŐÁLLÁS

Orbán meghökkent attól, ami a magyar válogatottnál várta

Érdekes kulisszatitkot árult el a Lipcse sztárfocistája. Arra is fény derült, hogy mit kellett csinálnia a beavatási szertartáson.
  • Szerző: HBK

Willi Orbán a napokban mutatkozott be a magyar labdarúgó-válogatottban. A Lipcse játékosa már visszatért Németországba, magyarországi tapasztalatairól pedig a Bild című lapnak mesélt.

„Egész jól ment már a magyar Himnusz, jó párszor meg is hallgattam előtte. Tökéletesen még nem tudtam énekelni, de ez nem is erről, hanem az érzelmekről szól. Azok pedig jócskán megvoltak bennem is, fel-alá ugrált a gyomrom az izgatottságtól. A magyarok nagyon szívélyesen fogadtak, feltűnt, mennyire várták már az érkezésemet és a velem való közös munkát”mesélte Gulácsi Péter csapattársa.

Orbán újoncként nem úszhatta meg a beavatási szertartást, ennek részleteiről s szívesen beszélt.

„Az egész csapat előtt énekelnem kellett. Végül a Queen „We will rock you” című dala mellett döntöttem, nem is volt rossz. Ilyen rituálén még nem vettem részt. A válogatott új csapatkapitánya, Szalai Ádám vezetett be mindenbe.”

A 25 éves futballistát azért meglepő dolgok is fogadták a magyar válogatottnál.

„Ahhoz vagyok szokva, hogy a Lipcsénél eléggé profin és szigorúan kezelik a táplálkozást is, de Magyarországon szinte azt ehettél, amit akartál, nagyon szívesen fogyasztják például ugye a gulyást. Volt egy csapatvacsoránk egy étteremben, ahol akár palacsintát is ehettél.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?