TÜZELŐÁLLÁS

Nemi erőszak: Ronaldo miatt szenved, és kártérítést követel az amerikai nő

Újabb követelésekkel állt elő, Kathryn Mayorga, aki nemi erőszakkal vádolja az ötszörös aranylabdás labdarúgót, Cristiano Ronaldót.
  • Szerző: Ripost

További kártérítést, összesen 56 millió fontot követel Kathryn Mayorga a portugál sztárlabdarúgótól Cristiano Ronaldótólírja a The Sun. Mindez a frissen nyilvánosságra hozott bírósági dokumentumokból derült ki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Cristiano Ronaldo vádlója kártérítést követel

Cristiano Ronaldo vádlója kártérítést követel (Fotó: AFP)

A nő 12 évvel ezelőtt nemi erőszakkal vádolta meg Ronaldót. Mayorga szerint a focista 2009. június 13-án, Las Vegasban, a Palms Casino Resort szálloda 57306-os szobájában annak ellenére folytatta az aktusukat, hogy a nő többször is szólt neki, hogy fejezze be.

A 2009-es nyomozás 2010 januárjában egy 375 ezer dolláros titoktartási megállapodással fejeződött be, de három éve ismét elővették az esetet. A nő akkor azt mondta, a szexuális zaklatások áldozatai által indított #metoo-mozgalom példát mutatott számára, és ezért újra felhozta az ügyet. Hozzátette, a trauma miatt nem volt ítélőképessége teljes tudatában, ezért a titoktartási megállapodást érvénytelenítették.

A The Sun szerin Mayorga most háromszor 18 millió fontot kér a múltbéli és jövőbeni fájdalmai és szenvedései miatt, kártérítést is követel, ráadásul az ügyvédi költségeit szintén Ronaldóval fizettetné ki. Így lenne a végösszeg 56 millió font, nagyjából 22 milliárd forint.

Ronaldo kezdettől fogva tagadta a vádakat, szimpla hazugságnak nevezte Kathryn Mayorga állításait.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?