TÜZELŐÁLLÁS

Támadásra készülnek, óriási a készültség az év meccse előtt

Megismétlődhet a barcelonai terror, ezért a rendőrség mindent megtesz a gyanús elemek kiszûrésére.
  • Szerző: Ripost

Az Iszlám Állam teherautós terrortámadással fenyegetett, ezért a rendőrök hatalmas készültségben várják a szombati Conor McGregor-Floyd Mayweather meccset.

A Las Vegas-i rendőrség fokozott biztonsági intézkedéseket vezetett be a mérkőzés előtt, mert a terrorszervezet barcelonai típusú támadással fenyegette meg a híres szállodákat és kaszinókat. Az Iszlám Állam videóüzenetben jelölte meg azokat a helyszíneket, amelyeket célba akarnak venni.

A felvételt még májusban tették közzé, mindössze pár nappal azután, hogy Salman Abedi Manchesterben Ariana Grande koncertjén merényletet hajtott végre. A fenyegetés most, három hónappal később késztette a rendőrséget arra, hogy kényszerintézkedéseket vezessenek be a nagy sportesemény előtt.

A hétvégén ugyanis több ezer embert várnak a küzdősportok két legendájának összecsapására, a T Mobile Arenába, a nevadai Paradise városába - írja a Daily Star.

McGregor ír származású kevert harcművész (MMA harcos), az Ultimate Fighting Championsip (UFC) pehelysúlyú bajnoka. Mayweather veretlen, amerikai váltósúlyú profi ökölvívó. Pályafutása során nagypehelysúlyban, könnyűsúlyban, kisváltósúlyban, váltósúlyban és nagyváltósúlyban is világbajnok lett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?