TÜZELŐÁLLÁS

Nagy a baj, Tiger Woods életéért aggódik a családja

Tiger Woods balesete miatt újra előtérbe kerültek a korábbi súlyos problémái. A golfozó családja a legrosszabbtól tart.
  • Szerző: Ripost

Habár súlyos balesete óta Tiger Woods eszméleténél van és mindenre reagál, családja aggódik az életéért – írja a The Sun. A brit lap azt írja, a hozzátartozók attól tartanak, hogy a golfozó ismét fájdalomcsillapítókat és nyugtatókat fog szedni, ezzel pedig újabb károkat okozna a szervezetének. Ismét veszélyeztetné az életét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tiger Woods balesete óta ismét aggódik érte a családja

Tiger Woods balesete óta ismét aggódik érte a családja (Fotó: AFP)

Tiger Woods már súlyosabbnál súlyosabb sérüléseken, magánéleti drámákon ment keresztül, és számos elvonókúrán vett részt. Fizikálisan és mentálisan is padlóra került, 2017-ben például gyógyszerek mellékhatása miatt vezetés közben rosszul lett és balesetet okozott. Legutóbb ekkor utalták őt be elvonóra. Családja attól fél, ha újra gyógyszereken fog élni, az újabb balesetekhez vezethet.

„Az emberek el sem hiszik, hogy Tiger Woods milyen állapotban volt, amikor először eljött hozzám. Akkor csak annyit kért, segítsek rajta, hogy fájdalommentesen tölthesse a szabadidejét a gyermekeivel. Hétfőtől vasárnapig, reggeltől-estig fájt minden porcikája” – mondta Woods korábbi orvosa.

A világ legismertebb golfozója december 23-án esett át ötödik hátműtétjén, ezért az utóbbi hetekben nem szerepelt tornákon, múlt héten viszont Los Angelesbe utazott, ahol ő volt a házigazdája a The Genesis Opennek. Ezt követően hétfőn forgatáson vett részt, a Golf Digest/GOLFTV-nek készülő műsor második napi felvételeire viszont nem érkezett meg.

A rendőrség továbbra is vizsgálja a mostani szerencsétlenség körülményeit vizsgálja, és egyelőre nem talált arra vonatkozóan bizonyítékot, hogy Tiger Woods bármilyen tudatmódosító szer vagy alkohol befolyásoltsága alatt állt volna.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?