TÜZELŐÁLLÁS

Csoda, hogy túlélte és megmaradt a lába: Megszólalt az orvos Tiger Woods balesetéről

Tiger Woods a balesete után kórházba került. Az amerikai golfozó egyedül ült a járműben, és eszméleténél volt, amikor a szakemberek a baleset helyszínére értek.
  • Szerző: Ripost

Eszméleténél van és mindenre reagál Tiger Woods korábbi világelső golfozó, aki súlyos autóbalesetet szenvedett Los Angelesben.

Tiger Woods balesete. Kórházba szállították a golfozót

Tiger Woods súlyos autóbalesetet szenvedett (Fotó: AFP)

A 45 éves sztár helyi idő szerint kedden 7 órakor borult fel a kocsijával, melyből a tűzoltók vágták ki. A Los Angeles-i kórház főorvosa, Anish Mahajan tájékoztatása szerint Woods jobb lábán több nyílt törés volt, az operáció során a sípcsontját, valamint a bokacsontját is rögzíteni kellett csavarokkal. Ha később ér oda a segítség, vagy egy kicsivel még rosszabb helyen éri trauma a sportoló lábát, akkor el is veszíthette volna a végtagot.

A megyei tűzoltóság vezetője azt nyilatkozta, Woods egyedül ült a járműben, és eszméleténél volt, amikor a szakemberek a baleset helyszínére értek.

Tiger Woods meg is halhatott volna

Akár az életébe vagy a lábába is kerülhetett volna Tigernek a balesete (Fotó: Northfoto)

Carlos Gonzalez seriffhelyettes szerint óriási csoda, hogy Woods élve megúszta a balesetet. A helyszínen járt hatósági személy beszélt a golfozóval. Tiger Woods a balesete után sokkos állapotba került, de minden kérdésére válaszolt.

A rendőrség a szerencsétlenség körülményeit vizsgálja, és egyelőre nem talált arra vonatkozóan bizonyítékot, hogy Tiger Woods bármilyen tudatmódosító szer vagy alkohol befolyásoltsága alatt állt volna. Az viszont látszik a térfigyelő kamerák felvételein, hogy gyorsan hajtott a balesett előtt. Feltehetően késésben volt, ugyanis két másik sportolóval lett volna találkozója.

A világ legismertebb golfozója december 23-án esett át ötödik hátműtétjén, ezért az utóbbi hetekben nem szerepelt tornákon, múlt héten viszont Los Angelesbe utazott, ahol ő volt a házigazdája a The Genesis Opennek. Ezt követően hétfőn forgatáson vett részt, a Golf Digest/GOLFTV-nek készülő műsor második napi felvételeire viszont nem érkezett meg. Tiger Woods balesete minden bizonnyal átírja a további a programokat.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?