TÜZELŐÁLLÁS

Vetkőznek a sztárfocisták, terjed a gatyabiznisz

Ha David Beckhamnek és Cristiano Ronaldónak bejött, más is megpróbálja. Újabb kockahasú klasszis áll be a sorba egy szál boxerben.
  • Szerző: vav

Kisportolt test, világra szóló hírnév, és annyi pénz, amennyit az unokáik sem tudnak majd elkölteni. Mégsem csak a nők ragadnak a sztárfocistákra: a legkülönbözőbb ötletekkel, közös bizniszekkel előálló cégek is.

David Beckham a futballcelebek úttörőjeként, elsőként állt elő a saját nevével ellátott, áruházláncokban kapható alsónemű-kollekcióval.

Õt követte aztán napjaink csillaga, Cristiano Ronaldo. Mindketten a nevük mellett a testüket is bevetették a sikeres üzlet érdekében. Hogy fényesen bejött nekik, azt jelzi: máris itt a harmadik labdarúgó klasszis, akit egy ruházati cég rávett hasonló együttműködésre.

A sztori pikantériája, hogy a Real Madridban játszó CéRonaldóval hadban álló, vele gyakorta üzengető barcelonai Daniel Alvesről van szó. Mintha a két, egymást nem éppen szívelő sztár összemérné a ... szóval, az alsógatyáit.

Az Ethikával több éves megállapodást kötött brazil védő kollekcióját garantáltan az extrémebb megjelenés jellemzi majd, hiszen Dani Alves korábban is gyakran keltett feltűnést az öltözetével.

Legyen szó csiricsáré kabátról, mókás pöttyös nadrágról, de akár aranyszínű, mackófejet formázó cipőritkaságról.

Nagyon boldog vagyok, hogy része lehetek az Ethika-családnak, örülök a hosszú távú megállapodásnak. Biztos vagyok benne, hogy az együttműködésünkből menő dolgok születnek majd

- nyilatkozta az extravaganciájáról is híres Dani Alves.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?