SPORT

Szívszorító üzenet, nem látjuk többet a magyar sportolósztárt?

Nem zárta ki a visszavonulást Kormos Villő, pedig a következő olimpiára összeállhatna a programja. A világbajnokságon folyamatosan injekciózni kellett.
  • Szerző: HBK

Kormos Villő nem jutott a középdöntőbe a női toronyugrásban, a mezőny egyetlen magyar versenyzője a 28. helyen végzett a selejtezőben. A verseny után azt mondta, nem tudja, hogy mi lesz vele a jövőben.

“Szerettem volna a 300-as ponthatárt elérni, és az elég is lett volna a továbbjutáshoz, de sajnos a kézenállásból induló harmadik ugrást elrontottam, mert talán egy kicsit túlizgultam. Bosszant, hogy a szinkronban és ebben a számban is rontottam egyet, így maradt bennem hiányérzet”nyilatkozta a toronyugrás után Kormos Villő. 

„Ideális esetben egy erősebb ugrássorhoz öt évre lett volna szükség, én nagyjából két évet tudtam készülni erre a versenyszámra. Szóval a tokiói olimpiára talán beérnék, de egyelőre magam sem tudom, hogy folytatom-e, néhány hónapra szükség lesz, hogy átgondoljam. A vállamtól is függ, mert az utóbbi időben sokat fájt, folyamatosan injekciózni kellett, lehet, hogy komolyabb beavatkozásra is szükség lesz” – tette hozzá a 36-szoros magyar bajnok.

És ezeket olvastad már?