Most jött: Meglőtték Robert Ficót, a szlovák miniszterelnököt

NÍNÓ
Létrehozva: 2015.08.16.

Megmutatjuk, hogy használd a gésagolyót, cél a csúcsorgazmus!

A tökéletes orgazmus technikáját, mint szent titkot, a gésák adták tovább generációról generációra az õsi Japánban. A ma már közismert és világszerte használt gésagolyó segítségével te is eszelõs gyönyörökben részesítheted párodat.

Kiotó óvárosi részében, szűk sikátorok szövevényében ma is él a múlt. Csinos előkertekkel, félreérthetetlen díszítéssel, feliratokkal, képekkel hagyományos japán teaházak csalogatnak.

Miután levetted a cipőd, és illendően köszöntötted a ház úrnőjét, te is beléphetsz a szentélybe, és ha elég pénzed van, kezdetét is veszi a többórás kényeztetés. A hölgy, aki ebben partnered, azaz a gésa, nem egyszerű kurtizán, mint oly sokan gondolják. Művelt, művészetekre érzékeny, finom lelkű, rendkívül ápolt hölgy, aki étellel-itallal kínál, majd bevezet az érzéki gyönyörök birodalmába.

A gésa öle a legkéjesebb szorítással kényezteti a péniszt

A gésa ténylegesen varázsol az ölével, épp olyan trükkökre képes, amilyenekről a férfi álmodik. Mindez nemcsak hajlékony testének és az általa jól ismert, legnagyobb kéjt adó szexpózoknak köszönhető. A gésa-szexben a feszes izomzatú vagináé a főszerep, mely úgy tudja megszorítani a péniszt, hogy a férfi nem is tudja, a gyönyörtől, vagy a fájdalomtól hördül-e fel aktus közben.

A gésa-technika titka a kéjgolyó!

Az elképesztően erős vaginaszorítást kislánykoruktól kezdve tanulják a gésák. A technika úgynevezett gésagolyók segítségével sajátítható el, ennek lényege, hogy a nő egy vagy két golyót hosszú órákra fölhelyez a hüvelyébe, és ezen idő alatt mindvégig arra törekszik, hogy a golyók odabent maradjanak.

 

Ez nem könnyű feladat, hiszen a gésagolyónak súlya van, a gravitációnak engedelmeskedve tehát lefelé törekszik. Épp az a feladat, hogy a hüvelyizmokkal a nő bent tartsa az egyébként 4-5 cm átmérőjű, 5-10 dkg súlyú eszközt.

Ám a gésagolyó nem egyszerű vaginaedző szerkezet, ennél sokkal huncutabb! Üreges belseje egy vagy több kisebb golyót is rejt! Ez a kisebb golyó a nő mozgása közben nekiütődik a külső golyó falának,  ezzel pedig folyamatosan ingerli a vaginát. A koccanások hatására a hüvely izmai szinte minden pillanatban összerándulnak, ez pedig megsokszorozza a gravitáció leküzdésére befektetett izommunkát. Az eredmény: csúcs-orgazmust adó vagina.

Néhány hónapos gyakorlással te is magas szintre juthatsz el. Gésagolyóidat elég naponta 1-2 órát bent tartanod. Közben mosogathatsz, főzhetsz, teregethetsz vagy dolgozhatsz a számítógépen.

Amíg megszerzed a kellő rutint - ha ránk hallgatsz - inkább ún. Kegel-eszközt használj.

 

A gésagolyó valójában az örömérzet kialakulását segítő és növelő eszköz, és nem szexjátékszer az ágyban. De azért nem vetjük el ezt a gondolatot sem, hisz sokan számolnak be arról, hogy különös kéjjel jár például a gésagolyó kiemelése a vaginából. Ha ezt az előjáték során teszed meg, egyrészt örömöt szerzel magadnak, másrészt párodnak is kedvezel, hiszen

a vaginából előbukkanó gésagolyó látványa rettenetesen izgatja a férfifantáziát. 

Ismered a gésa-szexet?

A vagina szorítóképessége tényleg csodálatos magasságokba emeli a szexet. S ennek köszönhetően a finoman, játékosan induló, majd később akár vad csörtévé váló gésa-szex örvényként szippantja magával a férfit. Tudni kell ehhez, hogy ez az erotika korántsem a finomkodásról szól, a japán szerelem évezredes hagyományaiba a legkülönlegesebb szexmegoldások is beleférnek.

Az általunk egzotikus örömlányként ismert, és gyakran tartózkodónak elképzelt gésák ismerték és szemrebbenés nélkül gyakorolták a szex legkülönlegesebb, legbizarrabb műfajait. Egy ősi japán gondolat szerint

a gyönyör és a fájdalomérzet gyökere ugyanonnan ered. E két meghatározó érzést különös gondossággal ötvözte a hagyományos japán szexkultúra.

Korabeli metszeteken a legbizarrabb pozitúrákban szerelmeskedő japánokat is láthatunk.

A gésa szent küldetése, hogy szolgálja a gyönyört, hűen asszisztáljon a legmocskosabb férfivágyak megvalósulásában is. És itt aztán tényleg minden belefér, nem véletlen, hogy a legkeményebb pornófilmek épp a japán kultúrkörből vették át a legbizarrabb ötleteket. Ha egy kis frissítésre vágytok az otthoni szexben, érdemes ellesni néhány gésa-trükköt.

Kikötözés

A kiszolgáltatottság érzése, az, hogy ebben a helyzetben tényleg bármit megtehet veled a párod, mindkettőtök számára különös kéj lehet. Ez a szituáció ősi japán eredetű helyzetet dolgoz fel, a 16. századi nagy szamurájháborúk idején gyakran alkalmaztak kötözéses büntetést. Másrészt a japán házastársak hagyományosan külön helyiségben alszanak, így a kielégítetlen vágyak sokszor napokon át halmozódtak – és halmozódnak ma is - a férfiban. Feloldást ilyen esetekben évszázadokon át a teaház adott, ahol a szexuálisan kiéheztetett férfiak nem ritkán ma is kikötözéses édes-fájdalmas kényeztetéssel akarják élvezni a gyönyört.

Kíváncsi vagy bandázs-technika ízére? Engedj egyszer párodnak, meglátod, kivételes orgazmusban lesz részetek! Pláne egy kis kreativitással soha nem tapasztalt, izgató világba repíthet a lekötözés-módszer - na persze, ha ésszel csináljátok.

 

Mélytorok

Ezt a gésák által oly gyakran használt orál-technikát csak meggyőződéssel és kellő átéléssel érdemes művelned.

Legjobb persze szerelemből, hiszen akkor lesz a végeredmény, azaz a férfiorgazmus tökéletes.

A mélytorok kemény műfaj, akció közben öklendezés fojtogathat, hiszen ilyenkor egészen mélyre hatol a pénisz a torokban. Kellő gyakorlással azonban elérheted, hogy elmaradjon az öklendezés. A nyelv leszorítása és a torok úgynevezett kitárása sokat segít, mivel így elég széles nyílás jön létre ahhoz, hogy a merev pénisz szinte akadálytalanul mozoghasson. A meleg, nedves környezet, pláne buja nyálcsorgatással, kimondottan izgat minden a férfit. Tehát: feszes nyak és a gátlástalanság! Cserébe viszont te is számíthatsz hasonló kényeztetésre.

 

Szado-mazo

Egybehangzó vélemények szerint mindenkiben bujkál egy kis SM hajlam. Az ilyen felállásban a nő az uralkodó, a férfi behódolóként, akár szolgaként tűri mindazt, ami történik vele. Vagy éppen fordítva.

Egy ilyen szex-szeánsz célja a katarzis, s ebben csak részben van szerepe a fájdalomnak. Nagyon sok múlik a domina által megkonstruált pszichikai feszültség kezelésén is. Nem véletlenül Japánból ered ez a mára klasszikussá vált szituáció is: a szigetországban élő férfiak többsége munkaőrületben és iszonyatos pörgésben él, szexuális feszültségeik gyakran csak radikális eszközökkel vezethetők le. Az SM-ben rejlő borzongató szexgyönyörre persze az egész világ rákapott, e felállás népszerűségét a neten keringő pornótartalmak hűen tükrözik.

origo.hu

A gigamellű golfszépség a rajongói szeme láttára kezdett öltözködni

ripost.hu

Hideg zuhany: eltiltották a magyar sportolót, nem indulhat a párizsi olimpián

borsonline.hu

Ezért szakított valójában Gyöngyi és Csaba! Végleg szétment a Házasság első látásra álompárja

vg.hu

Hiába másfél milliós álomfizetés, négy hónapja nem talál megfelelő embert egy állásra a Lidl

ripost.hu

Kullancslégy: Már itt van velünk, de kell-e tőle félni?

vg.hu

Az oroszok váratlan helyen leltek irdatlan nagy olajmezőkre, és még ebből is baj lehet

ripost.hu

Az egész ország citromsárgába borul, az összes megyére figyelmeztetést adtak ki

mindmegette.hu

Idén már nem nyit ki a Balaton kedvelt vendéglátóhelye

ripost.hu

Slágergyanús cukkinirecept: tarol a scarpaccia

ripost.hu

Itt a vége, III. Károly váratlan lépésre szánta el magát

ripost.hu

Így még nem láthattuk Palvin Barbit szerelmével - fotók

origo.hu

Ne maradjon le! Foglaljon most időpontot álmai nyaralására egy titkos horvát tengerparton! (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

ÉLETMÓDI

100 dollárt kérnek ezért a farmerért, nincs is anyaga!

ÉLETMÓDI

Így alszanak újabban a japán házaspárok: ezt teszi a feleség, ezt teszi a férj