Létrehozva: 2015.08.29.

Mikor vidd a nőt ágyba? A legizgatóbb pillanatok reggeltől estig

A jó szexre mindig jut idõ, pláne, ha tökéletesen választod ki az idõpontot. Csakhogy más és más gyönyört ígérnek a napszakok, az igazi szexínyencek ezt pontosan tudják!

Mikor a legideálisabb összebújni és engedni az érzékek játékának? Lehet erre is recept? A tudósok szerint igen! Hiszen ahogy a testünk is ritmusban él meg minden 24 órát, mely során a szervezet változóképpen viselkedik a különböző napszakokban, úgy a gyönyört is máshogy éljük meg délelőtt, mint akár délután vagy éjszaka.

A reggeli első menet

A legtöbb férfi számára maga a mennyország, ha a párja a reggelt nem reggelivel, hanem egy kis orális kényeztetéssel kezdi. Vannak azonban olyan nők, akik viszont egyáltalán nem kívánják a szexet ebben az órában.

Ez pedig nem kényesség, hanem biológia. Sok nő ragaszkodik a reggeli fogmosáshoz vagy fürdéshez az intim érintés előtt. Ha azonban párod kapható a reggeli érzékiségre, akkor az egész napotokat bearanyozza akár egy rövid hancúrozás is.

Munka előtt a legédesebb

Ha nem kiéhezve ébredtek és túl vagytok már a reggeli teendőkön a munka előtt mindenképp iktassatok be egy kis gyönyört. A pajzánkodás megemeli az endorfin szintet is, és a munkahelyeden egész nap legyőzhetetlennek fogod érezni magad. Sőt kreatívabb is leszel, mindezt pedig az indulás előtti élvezetnek tudhatod be.

Az ebéd előtt veszélyes a roham

Ha esetleg egy helyen dolgoztok a pároddal vagy meg tudjátok oldani, hogy ebédszünetben találkozzatok, akkor miért ne iktathatnátok be egy-egy gyors menetet? Már eleve vágyfokozó a gyorsaság is, az, hogy tudjátok: utána vissza kell menni dolgozni.

A vad buja szexnek pedig nincsen párja. Nem is kell ágyban lennetek. Az érzéki örömöknek ebédszünetben a legjobb helyük a konyhában vagy az előszoba falnál van. A tudósok szerint azonban az ebédszüneti szex veszélyes lehet, ha a munkahely stresszes. Hiszen nem fogsz tudni rövid idő alatt ráhangolódni a partneredre és esetleg csalódás lesz a gyönyör helyett.

Hazaérkezős szex

A nap legtökéletesebb időpontja arra, hogy az egész napos stresszt és a vágyaitokat kiéljétek egymáson.  Ekkor már nem kell a megoldandó feladatokkal foglalkozni, csak magadra és a párodra koncentrálhatsz. A hazaérkezős szex pedig a hosszabb, tartósabb kapcsolatokat is feldobja, hiszen elűzi az egyhangúságot.

A munka utáni élvezetre azonban már a meló alatt is hangolhatod a párodat. Bombázd izgató és pajzán sms-ekkel, már előre játssz neki  a szavakkal addig, míg haza nem értek. Otthon pedig nem is kell megvárnod, míg levetkőztök, csak essetek egymásnak az ajtóban. A bombaként robbanó orgazmus szinte biztos.

Ez a tűzijáték pedig bearanyozza a nap hátralevő részét. Ha pedig csalódás ért a munkahelyeden, azt egy csapásra elfelejted.

A megszokott alvás előtti örömök

A legtöbb kapcsolatban ilyenkor jut idő a kényelmes, érzelmes, lelket feltöltő szexre. A sötétben mi mást is lehet csinálni, mint összebújni? Ilyenkor a jól ismert ágyban a jól ismert test fogad. Otthonosan gabalyodtok össze a paplan alatt, a jól ismert illatok szinte azonnali hormonbombaként hatnak mindkettőtök vérére.

Test a testtel találkozik, és ahogy a bőrötök összeér, úgy erősödik bennetek a vágy a beteljesülésre.

Játssz ilyenkor szerelmeddel, fokozd az éhségét!  Incselkedj vele, hiszen tudod, melyek a legérzékenyebb pontjai. És ha ő is viszonozza a buja érintéseket, kényeztesd a legkéjesebb módon őt. Engedd te is közel az öledhez, ha csókolni akar. A fel-felizzó szenvedély egyben tartja, és hosszú idő után is elmélyíti a párkapcsolatot!

Éjszakai ébredés

Szinte mindenki megébred az éjszaka folyamán. Lehet, hogy épp megszomjazol, vagy épp egyszerűen csak hív a természet. Ha azonban már felébredtél, kezdd el finoman csókolgatni a párodat. Hidd el, pillanatok alatt rád fog hangolódni, és egy csodás szexben lehet részetek.

Az éjszakai összebújás nem hasonlítható máshoz! Az orgazmust szintén nagyon könnyű elérni, hiszen a tested ilyenkor álom és ébrenlét határán érzékenyebben fogadja a szexuális ingereket. Az érzékek játéka olvad bele ilyenkor egy csodálatos orgazmusba. Hogy aztán visszazuhanhassatok a mély-alvásba, békésen, szerelmesen.

origo.hu

Miért nem gratulált a vadítóan dögös új barátnője Lando Norris futamgyőzelméhez?

origo.hu

Titokzatos ajándék jelent meg Berki Krisztián sírján

borsonline.hu

Hódi Pamela rózsaszín lufival jelentette be a szenzációs hírt: jön a harmadik

vg.hu

A kínai elnök Magyarországon: így védik a világ egyik legfontosabb emberét – Hszi Csin-ping kínai Rolls-Royce-szal érkezik Orbán Viktorhoz

ripost.hu

Schobert Lara besokallt – reagált az őt ért támadásokra

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Pulai Bandit nem fogja se kard, se golyó, se józan ész

origo.hu

Lemondott a teljes orosz kormány

mindmegette.hu

Olyan Aldi nyílik Magyarországon, amire nem volt még példa: te se hiszel majd a szemednek

ripost.hu

Tudsz-e annyit, hogy leérettségizz ebből a tantárgyból? Kvíz

she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

azenkertem.boon.hu

Mutasd meg a gyönyörű veteményesed, virágos- vagy balkonkerted és nyerj 1 millió forintot!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól