Létrehozva: 2015.09.22.

Nagy esti szexhoroszkóp

Szenvedélyes szeretõnek tartod magad, vagy inkább a romantikus együttléteket szereted? A csillagok nem hazudnak. Ismerd meg a csillagjegyed alapján, melyik szexpóz a legjobb számodra.

Sokan élik a mindennapokat a horoszkópjuk árnyékában. Most azonban megismerheted, hogy nemcsak a pénzügyekben és a szerelemben segíthetnek a csillagok, hanem az ágyban is.

Ahhoz, hogy jobban a párodra tudj hangolódni az ágyban és a szex is frenetikus legyen, tudd meg, melyik a legtökéletesebb szexpóz számodra. Méghozzá a csillagjegyed alapján.

Kos (március 21- április 20)

A Kos jegyűek az életben is lobbanékonyak és heves természetűek. Ez a tulajdonságuk azonban az ágyban előnyt jelenthet. Hiszen ők azok, akik szinte a szex rabjai. A kosoknál nincs is kifejezett szexpóz. Õk szinte mindent kipróbálnak egy aktus során.

A Kos nő ezért vadul érzéki és szenvedélyes. Bárhol és bármikor készen áll egy szeretkezésre. Hiszen a vére folyamatosan forr.

A Kos férfitől se várj hosszas előjátékot. Ezt nem engedheti meg magának, hiszen a célja minél előbb becserkészni a vadat és azonnal közösülni akar a partnerével.

Bika (április 21- május 20)

Ha igazán kielégítő szexre vágysz, akkor bika társat keresel. Hiszen a Bikák lételeme a földi javak élvezete. Szeretnek jókat enni, inni és persze éjszakákon át hancúrozni.

A Bika nő gyengédségre vágyik és hosszú előjátékot szeretne, amit persze bőkezűen viszonozni is fog. Imádja  szexuális játékokat, néha a perverzitás irányába is elviheti az aktust.

A Bika férfi pedig nem is lehetne más, mint a tökéletes szerető. Az orális szexben sincsen párja, hiszen órákon át képes kényeztetni a partnerét. A Bikák tökéletes szexuális póza amikor a kiskifli beleolvad a nagyba. A pasi ilyenkor oldalt fekve hatol a nőbe, de az egész testükön fut végig a szexuális energia.

Ikrek (május 21- június 21)

Az Ikrek természetüknél fogva tanító jellegűek. Imádják a másikat vezetni és nyíltan megmondják azt, ami nem tetszett nekik.

Az Ikrek nő imádja a szerepjátékokat, hiszen így folyamatosan más bőrébe bújva élvezhet. A vezető szerepet pedig semmi pénzért nem adná ki a kezéből.

Az Ikrek férfi a meglepetések rabja. Szereti a gyors numerákat. Viszont az Ikrek csillagjegy szülöttei nem szeretik és nem is jók az orális szexben. Ez nem fér bele a kényes igényeikbe. A tökéletes póz, a kutyapóz lesz, hiszen így a szerepjátékot is túl tudjátok gondolni.

Rák (június 22 – július 22)

A Rákok a család és az összetartozás megtestesítői.

A Rák nő ezért az anyaság példaképe és így a romantikát és a meghittséget kedveli. A hosszú előjáték során sem a testére, hanem inkább a lelkére figyel és próbál minél jobban a másikra hangolódni.

A Rák férfit már önmagában is kihívás ágyba csalogatni. Hiszen nem lételeme a szex. Viszont, ha a lényegre kerül a sor, akkor kibújik belőle az igazi vadállat. Imád kényeztetni, de ezt főleg kézzel teszi. A megszokott, hagyományos dolgokat kedveli az ágyban- amit persze kiválóan csinál. A tökéletes szexpóz számukra a hagyományos misszionárius póz. Hiszen a gyermeknemzéshez is ez áll a legközelebb és a Rák jegyűek számára ez tudat alatt nagyon fontos.  

Oroszlán (július 23- augusztus 22)

Ha azt gondolnád, hogy az Oroszlán jegyben születettek a legjobb szeretők, akkor nagyon tévedsz. Igaz, hogy az Oroszlán a legerősebb jegy az össze csillagjegy között, a vezetői képességüket pedig senki nem vitatja. Azonban az ágyban lusták. Nem szeretnek semmi pluszt bevinni az aktusba.

Az Oroszlán nő szereti, ha meghódítják. Felsőbbrendűségét pedig az egész aktus alatt érezteti. Imádja, ha mozgásképtelenné teheti a másikat. A mocskos szavak suttogása pedig teljesen természetes számára.

Az Oroszlán férfi nem hódít. Õt kiszolgálni kell. Hanyatt fekszik az ágyon és hagyja, hogy orálisan kényeztessék, majd sokszor a segítsége és az együttműködése nélkül zajlik le az aktus.  A tökéletes póz a lovagló. Melyben igazán a dolgok mélyére hatolva élhetik ki magukat.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

A Szűz a takarításról és a rendmániáról ismerhető fel. Nemcsak a lakása tükrözi a jegyre jellemző tökéletességet, hanem a szexuális szokásai is.

A Szűz nő kifinomult az ágyban, nem szeret levetkőzni vagy ha mégis megteszi, akkor sem fogja a sarokba dobni a levetett fehérneműjét. Az aktus alatt is kínosan ügyel a takaró és  párna rendezettségére és sehol máshol nem hajlandó veled együtt lenni, csak a hálószobában.

A Szűz férfi sem könnyebb eset. Szeret még az együttlét közben is magyarázni, segíteni neked, hogy hol dolgozz épp a kezeddel vagy a száddal. Õ az a pasi, aki nem fog melletted feküdni a szex végeztével egy forró pihegő ölelésben, hiszen amint elment, már szalad is a fürdőbe mosakodni. A tökéletes szexpóz a Szűz számára a nyakba tett lábak, hiszen ilyenkor a nő feneke elemelkedik az ágytól. Így érheti el a Szűz azt, hogy a legkevesebb szerelem nedű kerüljön az ágyra.

Mérleg (szeptember 23- október 22)

A Mérleg jegyűek az egoizmusukról híresek, többet állnak a tükör előtt, mint bármelyik más jegy szülöttei. Ezt a tulajdonságukat az ágyban is kamatoztatják. Szeretik hallani, mennyire jók az ágyban és természetesen imádják a saját testüket.

A Mérleg nő a legizgatóbb fehérneműben kezd neki az éjszakának. Imád elkápráztatni és persze elvárja, hogy ezt a párja viszonozza is egy kis orális játékkal.

A Mérleg férfi, mivel imádja, sőt sokszor meg is személyesíti a saját péniszét szintén az orális szex mániákusa. Az okoz neki extázist, ha látja imádod a játékszerét és nemcsak „kötelesség” miatt veszed a szádba. A Mérlegek kedvenc póza a 69-es. A szex sokszor nem is lényeges számukra vagy másodrendű a szerelmi játékban.

Skorpió (október 23- november 21)

A Skorpió maga a megtestesült szexualitás. Ebben a jegyben születetteknek egyszerűen nem lehet ellenállni. Állandó szexuális energia lebeg körülöttük, ezért bárkit megkaphatnak, akit csak kinéznek maguknak.

A Skorpió nő imádja a durva szexet, szereti, ha nemcsak leheletnyi csókokkal borítod a testét. Nála igenis belefér egy kis durvaság.

A Skorpió férfi szintén szereti, ha erőszakos a párja az ágyban. Ha harapsz, ha karmolsz, az csak fokozza az izgalmakat és a szenvedélyt. Imádja, ha extrém helyeken gyakoroljátok a számotokra tökéletes szexpózt, amit mindenképpen állva csináljatok. Az állatias vad szexualitás mennyei kéjbe röpít majd titeket.

Nyilas (november 22- december 21)

A Nyilas az élet alfája és omegája. Legalább is a jegy szülöttei szerint. Õk azok, akik mindenben a legjobbak és persze mindent jobban is tudnak másoknál. Nincs ez másként a szexben sem.

A Nyilas nő kissé prűd ugyan, de azt gondolja, nincs már mit tanulnia az ágyban, hiszen mindent tökéletesen csinál. Ezért az előjáték nem is az erőssége, inkább a lényeget szereti.

A Nyilas férfi is szereti megmutatni, milyen jó is az ágyban. Ezért a kényeztetést a végletekig fokozza. Imádja a partnerét erotikus masszázsban részesíteni, ezzel is azt mutatva, hogy ő az akivel a legjobban jársz az ágyban. A tökéletes póz számukra a rejtélyes meglepetés póz. Egy csodás hátmasszázs közben finoman megközelíted a párod és behatolsz. A vágyak már az előjáték során is az egekben lesznek, az egyesülés így könnyedén menni fog.

Bak (december 22 – január 20)

A Bak az önállóság és a pesszimizmus példaképe. Nehéz meggyőzni, hogy jó lehet az ágyban. Ezért folyton megerősítésre vágyik.

A Bak nő szendének és tapasztalatlannak tűnhet, de a valóságban tüzes szerető. A partnere minden kívánságát teljesíti, hiszen a megfelelés fontos eleme az életének. Mellette minden szexuális álmod beteljesedik.

A Bak férfi előre eltervez minden mozzanatot és addig nem hagyja abba az izgatásodat, míg szinte a kéjtől nem könyörögsz, hogy végre térjetek át az aktusra is. Szereti látni az arcod szex közben, hiszen ezzel elismerést okozhat saját magának. A tökéletes póz az, ha egymás ölébe ültök. Így a kéj minden egyes fokozatát láthatjátok a másik arcán.

Vízöntő (január 21 – február 19)

A Vízöntő nem átlagos jegy. Aki ebben a jegyben született szeret különbözni másoktól, nem szereti a kötöttségeket és nem akar az elvárásoknak sem megfelelni. Az ágyban is imádja a változatosságot és az etxrémitást.

A Vízöntő nő szívesen próbál ki új dolgokat új pózokat sokszor új partnert is. Ha a szex nem változatos, hamar unottá és agresszívvá válhat.

A Vízöntő férfi imád meglepni a konyhában egy gyors menetre. A meglepetés ereje nála mindennél többet ér. Ha tökéletes aktust szeretnétek, akkor ott szexeljetek, ahol épp jól esik. A legjobb póz erre pedig az, ha a nőt felülteted valahová és állva juttatod el a csúcsra.

Halak (február 20 – március 20)

A kiszámíthatatlan Halak jegyűeket könnyen felismerheted állandó hangulatváltozásaikról. Lehet egyik percben még  kéjtől sóvárogva bújik hozzád szexért könyörögve, míg a másikban már elutasít. Ha azonban kész a szexre, akkor hatalmas gyönyörben lesz részed.

A Halak nő az erotika széles skáláján mozog. Bármelyik pillanatban meg tud lepni az ágyban, hiszen nála a romantikus együttlét egy perc alatt átrobbanhat vad szexorgiává.

A Halak férfi imádja az élvezeteket. Szereti a kényeztetést, azonban viszonozni már nem mindig van kedve. Viszont, ha a nő domináns szerepet tölt be az ágyban, annak nem tud ellenállni. A tökéletes együttlét titka ha ráguggolsz a pasira és jó keményen meglovagolod, miközben folyamatosan kifejezed felsőbbrendűségedet. Ilyenkor az élvezet is túlszárnyal mindenen.

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elképesztő bejelentés: új szerződést kötött Szoboszlai Dominik

origo.hu

Újabb felkavaró részletek a bőnyi iskolában történt késelésről

borsonline.hu

Tóth Gabi vallomása: "Irtóztunk a gondolatától is, hogy arról csámcsogjanak, nincs pénzük"

magyarnemzet.hu

Újabb lépés történt a magyar hadiipar fejlesztésében

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

hirtv.hu

Vezércikk – A Bajnai Gordon alapította szervezet tízezer aktivistáját foghatják be Magyar Péter kampányába + videó

mindmegette.hu

Bortól ittasan futotta le a maratont egy férfi, senki ne próbálja utána

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

ripost.hu

Itt vége! Fekete-fehér képpel búcsúzott a TV2 sztárja

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól