Létrehozva: 2016.03.24.

Elemi ösztön: most megmutatjuk a csúcsorgazmus egyszerű titkát

A legtöbb nõt õrülten felpörgeti, ha a pasija disznóságokat sugdos a fülébe az ágyban. Még akkor is, ha ezt amúgy sosem vallaná be.

Kicsit uncsi már a hangulatvilágítás, ugye? Az illatgyertyát és az érzéki masszázst meg jobb, ha szóba se hozzuk – ócska, lejárt lemezek. Itt az ideje valami új és izgalmas dolognak, amiben csak a képzeleted szabhat határt: mondd ki végre hangosan is, amire vágysz!

A vágy titkos kódja

Fura, hogy milyen könnyen megfeledkezünk a szavak hatalmáról, pedig a „Pucsíts, te kis ribanc!” gyakran sokkal izgatóbban hat, mint a világ összes tantrikus érintése együttvéve. A nyers szavak azonnal az elevenünkbe találnak. Hogy miért? Hát mert igencsak direkt üzeneteket kódolnak, amire késlekedés nélkül reagál az agyunk. A test pedig nem tehet mást, engedelmeskedik.

Királylány, parasztfiú, Oxfordban nevelkedett gentleman vagy fejőnő – egyre megy.  Mindenki vágyik néha egy jó kis gátlástalan, csatakos szexre, mert ebben az egyben bizony nagyon is egyformák vagyunk. Mindenkiből elő lehet csalogatni a benne lapuló dögöt, csak a megfelelő varázsszót kell megtalálni hozzá. A „Gyerünk, tedd szét a lábad nekem, bébi” szinte biztos, hogy mindenkinél működik.

Õsi ösztönök

A helyzet az, hogy a nemek egyenlősége az ágydeszkánál véget ér. A matracon a férfi erős akar lenni, a nő pedig domináns hímre vágyik, és igazi bénaság is lenne udvariaskodni olyankor, amikor két test feszül egymásnak. Nem csoda hát, hogy egy nőt felizgat, ha a pasija ezt a dominanciát szavakba is önti, elsuttogva, mit fog vele csinálni – közben pedig maga alá gyűri, és határozottan belemarkol a hajába. Százezer év ösztönös programja töltődik be ilyenkor az agyba, vad üzenetek cikáznak az idegpályákon, és mire elhangzik, hogy „Most olyat kapsz, amilyet még soha”, akkorra már mindketten el is hiszik, hogy ez így lesz. És ha nem így lesz, az igazából cseppet sem számít.

A képzelet kéjes játéka

Merthogy a szex az agyunk mérkőzése; még akkor is, ha a testünk hozzá a stadion. Minél hangosabban zúg a tömeg a lelátón, annál pörgősebb a meccs, és ezt a zúgást minden mocskos szó tovább erősíti. Szóval szólalj meg végre, és ne legyél túl szemérmes, mert a végén még röhögésbe fullad az egész. Az „Addig birizgállak, amíg jó nem lesz neked” még belépőnek is gyenge, viszont a „Hozok az ágyba egy elefántot, és megnézem, hogy rázod neki a segged” már inkább csak gyakorlott pároknak ajánlott.

Titkos vágyak

És ezzel el is érkeztünk a mocskos szavak következő funkciójához: a vágyak kimondásához. Persze nem kell mindent komolyan venni, ami ilyenkor elhangzik, de hogy a partnered ilyenkor szabadabban beszél a fantáziáiról, abban biztos lehetsz. Ahogy abban is, hogy érdemes ezekből tanulni, mert legközelebb nagyon hálás lesz érte, ha azt látja, hogy termékeny talajra hullott a magja. Mert kevés olyan ember van, aki a vacsoraasztalnál fesztelenül beszél egy kis elfenekelésről, és a párolt zöldborsó fölött tárgyalja ki egy édes hármas előnyeit, de az ágyban mindenki felszabadultan mondja ki a vágyait.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb fordulat Majka gyalázatos botrányában

origo.hu

Putyin rendkívüli beszédet mondott

mindmegette.hu

Azonnali termékvisszahívás: két kedvenc termék is érintett

hirtv.hu

Jogsértést követtek el Magyar Péterék

ripost.hu

Schobert Lara besokallt – reagált az őt ért támadásokra

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Pulai Bandit nem fogja se kard, se golyó, se józan ész

origo.hu

Szexpartnereket toborzott Magyar Péter jelöltje

mindmegette.hu

Megállíthatatlanul terjed a magyarok körében, egyre többen isszák ezt reggelire

magyarnemzet.hu

Jövő héten érkezik a végrehajtó, bezárhatják a legendás budavári cukrászdákat

she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

azenkertem.beol.hu

Mutasd meg a gyönyörű veteményesed, virágos- vagy balkonkerted és nyerj 1 millió forintot!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól