Létrehozva: 2019.05.05.

Erre buknak a nők a társkeresőn: elárulta a titkot a Tinder alapítója

Szinte nincs is férfi, aki még ne fordult volna meg a hírhedt társkeresõ alkalmazáson; és nagyon sokan ismerik a bosszantó és frusztráló érzést, amikor a gondosan megírt üzenetekre egyetlen nõ sem válaszol. A hiba azonban ilyenkor könnyen orvosolható...

A legtöbb férfiember tapasztalta már, hogy hiába minden erőfeszítés, a nők válaszra sem méltatják őket a társkereső oldalon. Sokan azt gondolják, ez amiatt van, mert a nők válogatósak lettek – a Tinder ügyvezetője, Sean Rad azonban elmondta a GQ magazinnak, hogy egyáltalán nem erről van szó. Hanem arról, hogy nem nőcsalogató a férfi profilja.

Kevés kép legyen, de az üssön

Elsőként a férfi fényképét látja meg a nő, és legtöbbször már ezen bukik a légyott. Sean szerint ugyanis a nőket mágnesként vonzza egy megnyerő mosoly, és taszítja, ha a férfi – legyen bármilyen izmos is – félmeztelenül pózol a fotóin. Utóbbi miatt ugyanis automatikusan azt gondolják, hogy a férfi egy beképzelt, pökhendi alak, és eszük ágában sincs találkozni vagy beszélgetni vele. A legtutibb, ha a férfi olyan fényképet tesz fel magáról, amelyiken a hobbiját űzi, hiszen akkor van alap egy beszélgetéshez is.

Sajnos létfontosságú a bemutatkozó szöveg

A legtöbb férfinak annyira hiányzik a pár soros bemutatkozást megírni, mint a púp a hátukra. Csakhogy a nők a fénykép után elsősorban ez alapján döntenek arról, hogy akarnak-e randizni a pasival, tehát a siker érdekében a bemutatkozás megírása megkerülhetetlen. A szöveg legyen rövid, de figyelemfelkeltő; a nők szeretik, ha a férfi ír pár sort a hobbijáról, a kedvenc filmjeiről. A hosszú szövegeket azonban nem szívesen olvassák el. Ugyanis nem érdekli őket a férfi teljes előélete; ennek a pár mondatnak itt az a lényege, hogy a nő érdeklődni kezdjen.

Tudni kell befűzni a nőt

A legtöbben hiába állítanak be jó képet és írnak figyelemfelkeltő szöveget, mégsem járnak sikerrel; ugyanis mindent elbaltáznak az első üzenettel, amit a nőnek küldenek. A nők ki nem állhatják a sablonszövegeket, vagy ha a férfi csak rájuk köszön. Ugyanis egyetlen nap rengeteg ilyet kapnak, és bizony, ki kell tűnni a tömegből, ha a férfi azt akarja, hogy a horgára akadjon a nő. Érdemes valami személyessel nyitni, ami kapcsolódik a nő bemutatkozásához vagy a fotóihoz, és a siker szinte garantált is. A gyengébb nem tagjai ugyanis szeretik, ha a férfi őszinte érdeklődést mutat irántuk. Ha pedig megvan a közös hang, a beszélgetésben már csupán elég nyitottnak, kedvesnek és érdeklődőnek lenni. A nőket ilyenkor már komolyan érdekli a férfi, és sokkal hamarabb nyitnak egy találkozó felé…

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hadüzenetet küldhetett Putyinnak ez az ország

origo.hu

Macron az atomfegyverekről beszélt, itt az újabb őrült terv

borsonline.hu

Nem akárki kürtölte világgá, Szoboszlai Dominik sorsdöntő hírt kapott

ripost.hu

"Nem azért igazolták" – Kitálalt Szoboszlairól a magyar focista

magyarnemzet.hu

Kemény üzenetet küldött a kormány, álhírre figyelmeztetett a jegybank

origo.hu

Újabb balos celeb Magyar Péter mögött

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól