Létrehozva: 2019.10.03.

5 őszinte vallomás, így viszik ágyba kollégáikat a nők

Nem is olyan ritka a kollégák közötti szexuális viszony, szinte mindenkinek van egy szaftos sztorija az irodából!

Szerző Gaál József

Multinacionális nagyvállalatoknál általában szerepel a munkaköri leírásban, hogy kollégával tilos bármilyen szerelmi kapcsolatot kialakítani. A írott szabályokat persze az élet laza csuklóval felülírja, a természetes vonzódásnak nyilván nem tud gátat szabni egy házirend.

Ráadásul a kollégák közötti intim viszonyt még izgalmasabbá teszi, hogy pontosan tudjuk: helytelen dolgot cselekszünk. Ennek ellenére, vagy tán éppen ezért szinte mindenkinek van legalább egy szaftos munkahelyi sztorija. A Metro nevű brit bulvárlap össze is gyűjtött egy csokorra való őszinte vallomást, amiből pontosan látszik, hogy teljesen rendben van, ha többet érzünk a kollégánk iránt, mint munkatársi viszony.

Anna (24)

„Az egyik kollégám rendszeresen csapta nekem a szelet, de a közeledésére sosem reagáltam – nem volt az én típusom. Aztán valahogy kiderítettem, hogy jótékonysági bokszmeccseken vesz részt, amitől rettenetesen beindultam – annak ellenére, hogy rendszeresen kikapott ezeken a mérkőzéseken. El is mentünk randizni, ahol kicsit becsíptünk, majd felmentünk a lakására. A szex aznap éjjel rettenetes volt vele, reggel újrapróbálkoztunk, de akkor se jött össze a nagy tuti... Lehet, kicsit gonosz voltam, de végül úgy köszöntem el tőle, hogy nem csak bokszolásban múltad alul magad ezen a hétvégén...„

Alana (22)

”18 évesen – amikor még egyetemre jártam – részmunkaidőben dolgoztam egy szupermarketben. A főnököm (aki kétszer idősebb volt nálam) állandóan flörtölt velem, ajándékokkal halmozott el és folyton kétértelmű megjegyzéseket tett. Ez hosszú ideig így ment, de nem viszonoztam a közeledését, hiszen éppen jártam valakivel. A pasim viszont az idő múlásával egy faszkalap lett, és erőszakossá vált. Egy szép napon aztán megelégeltem, hogy érzelmileg és fizikailag zsarol, ezért elköltöztem tőle és feljelentést tettem a rendőrségen ellene. A feljelentés után szépen besétáltam a munkahelyemre és egy hatalmasat keféltem a főnökömmel a bolt péksüteményes osztályán nyitás előtt. Pont akkor, amikor erőszakos exemet letartóztatták.”

Katie (31)

„Egyszer munkaidő után hatalmasat szexeltem a kollégámmal az irodánk egyik tárgyalótermében. Másnap reggel ott tartottunk egy céges meetinget és valamiért a takarító nem rakta rendbe a kupit, amit magunk után hagytunk. Az asztalon tökéletesen kivehető volt az fenekem nyoma. Szerencsére a kollégák nem vették észre a dolgot, a mai napig titok, hogy mit csináltunk az asztalon.”

Louisa (24)

„Egy bárban dolgoztam pultosként, amikor egy január eleji ünnepi mulatozást visszamondott egy csoport. A főnök aznap este idő előtt bezárta a kocsmát és rögtönzött bulit tartott a munkatársaknak. Eszement ivós játékokat játszottunk, mindenki nagyon hamar, nagyon csúnyán berúgott. Az egyik kollégámmal játék közben összecsavarodtunk és egy ponton úgy tettünk, mintha külön-külön mosdóba mennénk. Valójában persze a raktárba igyekeztünk, ahol hatalmasat szexeltünk mindenféle kartondoboz között. Annyira részegek voltunk, hogy az hittük a hangos zene miatt nem tudunk lebukni. Persze mindenki pontosan tudta, hogy mi történt. A kollégák hangos üdvrivalgásban törtek ki.”

Szerző Gaál József

Ez is érdekelhet

origo.hu

Németország újabb drámai világháborús lépése

origo.hu

Újabb megdöbbentő hírek érkeztek a rákos Katalin hercegnéről

borsonline.hu

Most már publikus: közös fotóval derült ki, mi van a Házasság első látásra két szereplője között

vg.hu

Durva csapás lenne a nyugati cégeknek, ha Oroszország visszavágna a vagyonelkobzásért

metropol.hu

Most aztán foghatja a fejét Marco Rossi: Ádám Martinról van szó

hirtv.hu

Magyar Péter nemcsak hergeli híveit a jobboldali sajtó ellen, de már propagandistákat is felvenne

origo.hu

Nagyon beteg a Dancing with the Stars táncosa

ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

ripost.hu

Gyászol a rendőrség: tragikus hirtelenséggel hunyt el egy kollégájuk

ripost.hu

Újabb lehetetlen teszt, az emberek 1 százalékába tartozol, ha sikerül

ripost.hu

VV Virág luxusmárkával villog, durván nekimentek a kommentelők

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól