Létrehozva: 2018.08.15.

5 meghökkentő póz: A női öngyönyör izgalmas kulisszatitkai

Magukhoz nyúlnak a nõk is, akárcsak a férfiak, ha eszelõsen rájuk tör a vágy, és nincs más lehetõségük más módon orgazmushoz jutni. Az önkényeztetés teljes értékû gyönyört hoz, nem csoda, hogy a nõk körében meglehetõsen sok a maszturbálás-függõ. Mutatjuk a mesterfogásaikat, jöjjenek az izgalmas részletek!

Mindig érdemes új pózok kipróbálására ösztönözni magad, hiszen a nem várt és új szexpozíciók akár nagyon kellemes meglepetést is okozhatnak. Arról nem is beszélve, hogy sokkal nyitottabb leszel partnered szexvágyai felé, ha magaddal szemben is nyitott vagy.

Érdemes lépésről-lépésre haladva új dolgokat kipróbálni, különböző szexjátékokat, új technikákat felfedezni és erotikus huncutságokkal fűszerezni a szexuális életet, úgy, hogy az később mindenki számára élvezetes és kielégítő lesz.

Az alábbi 5 szexpóz abban segít, hogy még jobban megismerd a tested, és minél hamarabb a csúcsra juss:

1. Csikló illesztés

A zuhanyrózsából vagy a kád fúvókáiból bugyogó víz kellemes bizsergetést okoz, ha a vízsugár a megfelelő szögben stimulálja a csiklót. A vizes örömök idilli élményt adnak,  csak tudnod kell jól használni a lehetőségeket, ne szégyelld épp oda illeszteni az öledet, ahol a legfinomabb bizsergést érzed. Az első pillanatban talán furcsa lesz a vízsugár csiklandozása odalent, de utána elönt a kellemes vágy és nagyon hamar végigveszít rajtad az orgazmus. Ha ez az élmény eddig kimaradt volna, itt az idő, hogy benézz a fürdőszobába!

2. Vibrátoros G-pont izgatás

Ha igazán újítani akarsz, tényleg érdemes befektetned egy különleges kis játékszerbe, mint a Womanizer orális szimulátor, miközben a G-pontod elérése érdekében a vibrátort is használod. A bizsergető érzés végül frenetikus orgazmust fog kiváltani és a tested csak úgy hullámzik majd a kéjtől! Valódi gyönyörben lesz részed, még akkor is, ha azt hiszed, hogy nincs meg az a G-pont. Csak csináld, ott lesz az!

Lapozz a folytatáshoz!


3. Fürge ujjak háton fekve

Miután kellően benedvesedtél, kezdd el dörzsölni finoman a csiklódat, míg a másik kezed ujját a hüvelyedben ki-be járatod és a kettő összhangba kerülésével a multiorgazmusod garantált! Ha vizuális típus vagy, akkor keress rá a pornós oldalakon, ahol az egészen apró részletekig mindent megmutatnak. Ezzel a technikával teljesen más szintű gyönyört tapasztalhatsz meg.

4. Egyszemélyes lovaglás

Ha azt az érzetet akarod kelteni, mintha valóban szeretkeznél valakivel, akkor nincs más hátra, minthogy meglovagolj egy dildót.Helyezd a szexeszközt  az ágyra vagy egy székre - érdemes előtte síkosítóval átkenni, akárcsak intim tájad környékét -, majd felülről indulva óvatosan csúsztasd rá a vaginádat. Ha már kellemesen feszíti belülről a hüvelyed falát, kezdd el meglovagolni úgy, mintha a partnereddel lennél és közben add át magad az élvezeteknek. Ez akkor is jól jöhet, ha idegenkedsz hasonló pózoktól.

5. Tükröm-tükröm

Ragadj meg egy nagyobb adag síkosítót és meztelenül ülj le egy nagy tükörrel szemben, amelyben jól láthatod magad. Kenegesd be magad vele , ahol jól esik, a melleidet masszírozhatod hosszasan is, nagyon finom érzés, majd folytasd a hasadon és egészen lent a combköznél,  és végül fokozatosan közelítsd meg a vaginádat. Bátran tárd szét és nézegesd a tükörben, milyen is amikor tényleg be van gerjedve. Legyél magadtól lenyűgözve, hogy mennyire szexi is vagy. Ha ez a dolog nagyon távol áll tőled, vagy furán érzed magad ettől, hidd el, akkor van a legnagyobb szükséged az ilyesfajta kényeztetésre!

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Zelenszkij terve: így akarja kirobbantani a harmadik világháborút

origo.hu

Oroszország háborús üzenetet küldött Izraelnek és Iránnak

borsonline.hu

"Megkért, hogy ne hagyjam őt elkallódni" - Hajas László is elismerte az apró nógrádi faluban élő fodrász fiú tehetségét

vg.hu

Arany: egyszer az életben adódik olyan lehetőség, amit az iráni támadás hozhat

metropol.hu

„Hú, de szép lány!” – Sydney van den Bosch exférjére is újra rátalált a szerelem

mandiner.hu

Nem volt jókedvében Jürgen Klopp, elmondta a véleményét Szoboszlairól is a vesztes meccs után

origo.hu

Drámai a helyzet: napokon belül kirobbanhat a világháború

mindmegette.hu

Ez a világ legegészségesebb, filléres zöldsége! Akár otthon is termesztheted

ripost.hu

Már Jürgen Klopp is lemondott róla? Szoboszlait támadják Angliában

ripost.hu

Tízéves átok alól szabadulnak ezek a csillagjegyek, így találhatod meg a társad idén tavasszal...

ripost.hu

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

ripost.hu

Kiadták a riasztást: pokoli, ami erre a 4 vármegyére lesújt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!