ÉLETMÓDI

5 szuperszexi tipp, hogy felizgasd a pasit, anélkül, hogy megérintenéd

Testi kapcsolat nélkül felizgatni valakit? Nemcsak lehetséges, de pofonegyszerû is. Íme, a titok, hogyan vesd ki a hálód a pasira. Biztos lehetsz benne, hogy képtelen lesz ellenállni a vonzerődnek.

Az első és legfontosabb a küldetés sikeressége szempontjából, hogy jól érezd magad a bőrödben és szeresd, aki vagy. A legszexibb ugyanis a kisugárzásoddal lehetsz. A legmélyebb dekoltázs sem segíthet rajtad, ha nem szereted a tested. Ha megtaláltad ezt a lehengerlő energiát, ami benned rejtőzik, akkor eljött az idő, hogy kifelé is sugározd. Létezik öt apró technika, amivel könnyedén elcsábíthatod a pasit, érintés nélkül.

1. Légy csinos és szexi

Ez nem azt jelenti, hogy kövesd az aktuális trendet. Lehetsz vadító ruciban, vagy sportos cuccban is. A lényeg, hogy te jól érezd magad.

A saját szabályaid szerint öltözködj.

2. Ápoltság és finom illat

A kellemes illattal könnyedén leveheted a lábáról a pasit. Vezesd az orránál fogva.  Egy jól megválasztott parfümmel sokkal intenzívebbé teheted a vonzalmat. A csillogó, ápolt bőr pedig egyszerűen érintésre csábítja majd.

3. Hallgasd figyelmesen

Amikor elmeséli, hogy mi történt vele aznap, vagy a munkájáról beszél, figyelj rá. Lássa rajtad, hogy érdeklődsz és iszod a szavait. Izgalmas lesz számára, ha hozzászólsz a témához és elmondod a véleményed. Lenyűgözöd majd.

4. Egy férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út

Készíts isteni vacsorát, vagy próbálj ki egy új desszertet. Vacsora közben pedig ostromold a szexi tekinteteddel és suttogj izgató szavakat.

5. Érintsd meg... magadat!

A legbiztosabb módja annak, hogy begerjeszd a pasit, ha szenvedélyesen magadhoz nyúlsz. Lágyan simíts végig a nyakad és mondd el, mit kívánsz! Majd szép lassan vándoroljon lentebb a kezed...

 

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ellenállhatatlan tiramisu receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?