Létrehozva: 2017.10.30.

9 titkos erogén zóna: Eszét veszti a nő, ha itt érinted meg

A nõi izgalom és orgazmus nem korlátozódik a csiklóra - sokkal több pont van a testen, ahol gyönyört szerezhetsz, mint hinnéd! Fedezd fel ezeket az édes kis helyeket!

Egy szexuálterapeuta szerint az emberek döntő többsége azért éli meg kudarcként a szexet, mert azt hiszik, minden, amit csinálnak, csak a szükséges felkészülés az orgazmusra. Ez koránt sincs így; a cirógatások, érintések is fantasztikusak, a csúcsig vezető úton számos apró, borzongató meglepetést okozhatsz, ha tudod, hogyan érintsd meg a nőt. Ha az egész testét birtokba veszed, sokkal szorosabb lesz a bizalom, és még eszméletlenebb a szex.

1. Lágyan cirógasd a lábfejet

Finoman nyomkodd meg a lábujjakat, szorítsd meg a talpat, és néha vándoroljon fel a kezed, egészen a térdhajlatig – majd vissza. A talp tele van idegvégződésekkel, egy-egy apró nyomás a test más részeire is hatással van.

2. Az érzékeny térdhajlat

A legtöbb ember csiklandós itt – nem véletlenül; ám ez az érzést felváltja az izgalom, ahogy ujjbegyeiddel finoman cirógatod a lágy bőrt. És ha feljebb is tesz a kezed egy kis kitérőt, akár a combokig, a nő lélegzetvisszafojtva várja majd, mit teszel még a kezeddel.

3. Forró érintések az alkaron

A csukló belső oldala extra érzékeny a hőre. Nedvesítsd be egy csókkal vagy a nyelveddel, majd lágyan fújj rá. Libabőrös lesz a karja az élménytől. Cirógasd finoman az alkarját, vedd birtokba a tenyereddel, ujjbegyeddel, ajkaiddal!

4. Játssz a törékeny, vékony ujjakkal

Különös mélységet ad a kapcsolódásnak ez a játék. Cirógasd a tenyerét, finoman nyomkodd meg az ujjait, végig, egészen a körmökig – majd vissza. Ha úgy ültök vagy feküdtök, hogy ő is látja a mozdulataidat, a hatás sokkal izgatóbb. Ráadásul ezt akár társaságban, vagy utazás közben is csinálhatjátok.

5. Cirógasd az arcát!

A vágy legegyszerűbb, mégis legmélyebb kifejezése, ha a két tenyered közé fogod a nő arcát. Finoman masszírozd meg a szemöldök feletti területet – ez segít ellazulni. Cirógasd végig az ujjaddal azokat a vonásokat, amik a legjobban tetszenek; végül pedig lágyan rajzold végig az ajkait.

6. A csók, ami még nem csók

Az ajkakon rengeteg idegvégződés található; ha lágyan megcirógatod, megkóstolod, sokkal nagyobb izgalmat váltasz ki, mintha rögtön a csókkal kezdesz. Finoman járd be a nyelveddel; az izgalom hatására vörösre vált, és megpuhul.

7. Vándorlás a nyakra

A nyak csókja a legizgatóbb; a nő tetőtől talpig érezni fogja, ahogy az ajkaiddal hozzáérsz. Végig is simíthatod az állat, a puha bőrt a torkon át a vállig.

8. Azok az édes dombok…

A ciciknél is finoman kezdj, lágyan simogasd, puszilgasd a puha domborulatokat. Aztán lehetsz egy kicsit határozottabb, itt már olyan területen jársz, ahol a csiklóhoz hasonlóan, rengeteg idegvégződés található. És ezzel a mozdulatoddal előrevetíted, mire számíthat, ha majd lejjebb vándorol a kezed…

9. Vedd birtokba a hátat!

Kérd meg a párodat, hogy forduljon a hasára. Masszírozd, karmolászd végig a gerincét, néha simítsd végig a tenyereddel az oldalát; érezd a bordákat, a puha mellek oldalát. A csípő és a farokcsont nagyon érzékeny, és innen már csak egy ugrás a popsi, ahol fokozhatod a markolások erősségét Teljesen eszét veszti majd!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felismerhetetlen lett a Született feleségek egyik legszexibb színésznője - fotók

origo.hu

Kizuhant a kórház harmadik emeletéről egy beteg

borsonline.hu

A sztárjósnő elárulta, melyik pár marad együtt Házasság első látásra végén

magyarnemzet.hu

Tömegbaleset történt Óbudán, leállt az élet az Árpád hídon

life.hu

A 4 legdurvább megjegyzés, amit más öltözködésére tehetünk

hirtv.hu

Zalatnay Sarolta üzent Magyar Péternek

origo.hu

Váratlan bejelentést tett Amerika, Ukrajna nem fog örülni

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

ripost.hu

Kollégái közölték: elhunyt a népszerű rádiós, 68 éves volt

ripost.hu

Már Jürgen Klopp is lemondott róla? Szoboszlait támadják Angliában

ripost.hu

Alig lehet ráismerni Magyarország korábbi ünnepelt sztárjára - fotók

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!