Létrehozva: 2016.06.26.

A legizgatóbb helyzetek, melyek felkorbácsolják a vágyat az aktushoz

Akkor láncolod magadhoz legerõsebben a párodat, ha a hálószobán kívül is érezteted, mennyire kívánod a testét és a szexet vele. Ilyen elõzmények után nem marad el a kirobbanó siker a hálószobában!

Régóta együtt vagytok és már nem izgat annyira pároddal a szex, mint a kapcsolat elején? Nyugi, ezzel mindenki így van. Szerencsére létezik néhány ősi trükk, amivel visszahozható a régi tűz és ugyanúgy kívánjátok majd egymást, mint régen. Az itt felsorolt praktikák segítségével bármelyik estéből romantikus, izgalmas esetleg őrjítően vad éjszakát varázsolhatsz!


1.    Érj hozzá, simogasd!

Lepd meg partnered a ház legkülönbözőbb pontjain. Simogasd meg és öleld át a hálószobán kívül is. Elkezdheted az előjátékot már az autóban, a konyhában a kertben.... minden olyan helyen, ahol eddig csak a képzeletedben hancúroztál.

2.    Játssz a kedvéért


Az az álma, hogy egy szuperhősnőnek lásson? Vagy buja és vad macskanőként latexben? Itt az ideje, hogy valóra váltsd képzeletét és felvedd a jelmezt. Ez adhatja meg a nyitányát egy szexi és merész aktusnak. Tanulj meg önfeledten játszani és szórakozni vele együtt.

3.    Minden érzéketek gyönyörért remegjen!

Takard le a szemeteket egy kendővel és kezdjétek el egymást megérinteni meztelenül. Miközben simogatod a testét suttogj hozzá. Végül használj illatokat és ízeket afrodiziákumként, adjatok egymás szájába gyümölcsöket és kenjétek be illóolajjal a másik testét.

4.    Muzsikálj a hangszerén!


Nem jó ötlet megfeledkezni párodról, ha az orális szex a kedvence. Ha folyton arra játszol, hogy úszhasd meg a szájjal való kényeztetést, végül saját magaddal szúrsz ki. Gondolj bele: ha csókokkal halmozod el a péniszét és a körülötte lévő erogén zónákat, az egyben a szeretet és az izgalom kifejezése is.

5.    Légy a legnagyobb játékos!

Vibrátorok, vibráló gyűrűk, gésagolyók – hogy valami újat és mást próbálj ki. Arról nem is beszélve, hogy ezek a szexuális segédeszközök milyen hasznos kiegészítőként szolgálnak egy erotikus masszázs részeként. Segít ellazítani az izmokat, izgatja a nemi szerveket és előkészíti a terepet a behatolásra. Tedd változatossá szexuális életed és légy nyitott az új izgalmakra!

6.    Csókolj gyengéden és csókolj vadul!


Soha ne felejtsd el a csókokat! Éld újra át azokat a szenvedélyes pillanatokat mint a kapcsolatotok elején. Az ajak egy érzékeny pont, melynek ingerlésére az agy válaszként oxitocint szabadít fel. Ennek következtében sokkal mélyebb az izgalom, az öröm, a fizikai és érzelmi jóllét megélése. Emlékezz: micsoda boldogságot tapasztalhatsz meg, amikor hosszan és jólesően csókolózol!


7. Izgasd szexi falatokkal


Az ételek között szintén rengeteg nagyszerű afrodiziákum lelhetsz: csokoládé, méz, banán, eper, málna stb. Miért ne csipegethetnétek izgalmas kéjt hozó falatokat az ágyban? Játszadozz a falatkákkal, majd majd helyezd lassan a partnered szájába.


8. Vesd be az adu ászt: jöhet az erotikus masszázs!


Először is készítsd elő a terepet az ágy körül meggyújtott illatosított gyertyával. Majd vágyfokozó illóolajokkal - pézsma, vanília, édes narancsvirág - kezdd el lágyan bedörzsölni a testét, fókuszban a lágyékával. Ne hagyd ki a másodlagos erogén zónákat sem: fülek, nyak, láb és a combok hajlata. Meg fogsz lepődni, hogy mennyire tetszik majd neki.


9.    Hívd  be a fürdőbe és...


Az egyik legszexisebb pillanatok egyike a közös zuhanyozás vagy ejtőzés a kádban. Ellazítja az izmokat, kikapcsolja az agyat és felkorbácsolja az érzékeket. Rakj a kád vagy a mosdó fölé gyertyákat, szirmokat és aromákat, és amikor kettesben élvezitek a pancsolást, akár a kádban, akár a zuhany alatt, kezdj el játszadozni a testén, éleszd fel a vágyat benne!


Forrás: actitudfem.com

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

metropol.hu

„Mikes Anna csak egy van” – durván beszóltak Tóth Gabinak

magyarnemzet.hu

Rossi: Ritkán veszítem el a türelmem, de most kijöttem a sodromból

ripost.hu

Olyat találtak az ellenőrök az egyik KFC konyhájában, azonnal bezáratták

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

astronet.hu

A Szeretet angyala vigyáz ránk március 26. és 30. között

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

ripost.hu

Kiadták a riasztást, brutális, ami az országra vár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza