Létrehozva: 2018.03.07.

Add meg párodnak azt, amire vágyik - a csillagjegye alapján

A csillagjegyek útmutatást adnak abban is, mit is szeret a párod igazán az ágyban. Ha tudod a születési dátumot, akkor könnyedén feltérképezheted milyen szexre is vágyik igazán!

A szexualitás az egyik legelemibb karakterjegy, melynek segítségével megtudhatod, hogy partnered számára mi is okozza a legnagyobb gyönyört.

A horoszkóp sokat elárul a másik érzékiségéről és szexuális kívánságairól. Éppen ezért nem árt tisztában lenni ezekkel a jellemző tulajdonságokkal, hogy az ágyban is minden simán és gyönyörteljesen menjen!

KOS (március 21. – április 19.)

Imádja extrémen kiélni vágyait, szereti az olyan helyeket, ahol esetleg mások megláthatják. Az obszcén dolgok is kedvére valók. Nem számít, hol tör rá a vágy, ő azonnal kielégítést keres. Kedvére valók a kihívó és szexi öltözékek és a magassarkú. Bármit is csinál, azt a perzselő szenvedély hatja át, ugyanakkor közvetlen és vidám egyszerre.

BIKA (április 20. – május 20.)

Igazi vénuszi csillagjegy, csak úgy süt belőle az erotika és az érzékiség. Õ az, aki igazán uralja testét és valóban nagyon érzékien adja elő magát. Vágya csak úgy burjánzik a gyengéd érintések, kellemes ízek, illatok vagy hangok sokaságában, csak hogy átadja magát az élvezeteknek.

Egy ártatlan csókra is elképesztő erővel reagál. Mindezzel együtt a szemkontaktustól fűtött misszionárius pozíció nyújtja számára a legnagyobb érzéki örömöt.

IKREK (május 21. – június 20.)

Alapvetően kacér, könnyed és légies, aki pontosan tudja, mit akar. Imádja az izgató szerepjátékokkal megtűzdelt előjátékot. Gyorsan veszi a poénokat, humoros, és imád édes semmiségekről suttogni a másiknak. Mindig készen áll a meglepetésekre.

Ha mocskosan érzéki beszédre kerül sor, könnyen előfordulhat, hogy éppen ő lesz az, aki kezdeményezi az ágyban. Rendkívüli módon beindul arra, ha nemcsak a testét, de az agyát is izgatják.

Lapozz a folytatáshoz!


RÁK (június 21. – július 22.)

A Hold uralta Rák rendkívül erotikus partner, akiknek vágyait érzelmi szinteken lehet előcsalogatni. Szeret kísérletezni az ágyban, de a romantika  elkerülhetetlen a szexuális együttlétek alkalmával.

Rendkívül érzéki és fülledt tud lenni, ő az, aki boldogan megadja magát, mialatt teljes körű ellátásban részesül. Igazi biztonságot tud nyújtani partnerének, de a kényeztetés és a dédelgetés nem marad el az ő részéről sem.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán számára az a legnagyobb afrodiziákum, ha érzi, hogy kívánják és odavannak érte.  Imádja a csábítást és a különböző romantikus gesztusokat.

Stílusában szeretni tudó, néhol színpadias, tele szórakoztató elemekkel és játékossággal. Amikor érzékeli, hogy felismerték szépségét, igazi doromboló kiscica tud lenni az ágyban. Amíg ezt éreztetik vele, igazán nagyvonalú és romantikus partner.

SZÛZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz egy kifinomult és szolgáltatás-orientált szerető. Nevével ellentétben cseppet sem az a pirulós fajta, ha szexről van szó.

Folyamatosan vizsgálja, mi okoz a másiknak örömet és mindig próbál javítani a technikáján. A felszínen nem szeret semmit, ami trágár és durva, de ha engedik kellően ellazulni az ágyban, akkor alázattal behódol a keményvonlas szexnek is.

Lapozz a folytatáshoz!


MÉRLEG (szeptember 23. – október 21.)

A Mérleg a flörtölés és incselkedés nagymestere, így sokszor tartogat kellemes meglepetést számodra. Csupán az élvezetekért simán megtörténhet, hogy egy sztriptízzel vár otthon munka után.

Õ a megtestesült flörtkirály. Hatalmas elismeréssel adózik az esztétikus dolgoknak, és ettől egész komolyan szerelembe tud esni. Lehet lágy és puha, de úgy vág az esze, mint a borotva. Szexstílusát  báj, elegancia és csábítás jellemzi. Csendes, nyugodt, kiegyensúlyozott szerető.

SKORPIÓ (október 22. – november 21.)

A vizes jegyű Skorpiót körüllengi egyfajta szexuális rejtély. Közismert varázslatos mágnesességéről, kifinomult csábítási technikáiról és kielégíthetetlen étvágyáról.

Nála a szexualitás  egyszerre fontos  fizikai, érzelmi, lelki és szellemi szinteken, ugyanis így képes a szexet igazán mélyen megélni. Varázslatos mágnesesség, kifinomult csábítási technika és kielégíthetetlen étvágy jellemzi. Szeretne mindent ő maga kontrollálni. Imádja azokat a játékokat, ahol a dominancia érvényesülhet, tabukat nem ismerve ő az, aki tutira kipróbált már egy-két a szado-mazo jelenetet.

Misztikus szerető, aki nem fél mély tudását megszerezni akár olyan helyekről, ahová más csak gondolati síkon jár.

NYILAS (november 22. – december 21.)

A Nyilas játékos és optimista, és többnyire fesztelen amikor intimitásra vagy szexre kerül sor. Bár ez a tűzjel élvezi a szeretkezés nyers fizikai jellegét, a szenvedélye fellobbantásának abszolút kedvelt módja a feltárás, akár veszélyes terepeken is. Erogén zónája a csípő, így ezt a területet mindenképp fokozott figyelemben részesítsd.

A Nyilas szeretné, hogy mindenki jól érezze magát és hajlandó új területekre evezni. Szívesen merül el a szerelem és a szex lelki mélységeiben, de gyorsan vissza is tér a fizika törvényeihez, hogy mindezt inkább a gyakorlatban kamatoztathassa.

Lapozz a folytatáshoz!


BAK (december 22. – január 19.)

A Bak határozottan és elkötelezetten közelít a szexualitáshoz. Lehetséges, hogy nem tűnik érzékenynek vagy a romantika nagy elkötelezettjének, ami csakis annak tudható be, hogy csak nagyon lassan mozdul elsőre.

Amikor azonban végre felenged, az egyik legnyitottabb, és akár perverzióra is hajlandó szeretővel állsz szemben. Imádja a szerepjátékokat, mivel ez a mentálisan felszabadító játék lehetővé teszi számára, hogy felfedezze titokzatos szexuális pszichéjét.

VÍZÖNTÕ (január 20. – február 18.)

Stílusa jellemzően újító és egyedi, néha kicsit vad, de egy biztos: azt fogja csinálni, amit ő akar. Nem fél felrázni az ellaposodásra hajló állapotot és új, kreatív dolgokat bevinni az ágyba.

A Vízöntő igazi lázadó, ezért minden olyan dolog felvillanyozza, ami megtöri a szabályokat és új dolgokkal felfűszerezni a hangulatot az ágyban.

HALAK (február 19. – március 20.)

A Halak igazi álmodozó jegy, szelíd és megértő, aki meglátja a varangyos békában a herceget. Arra vágyik, hogy feloldja a határokat kedvese és közte.

Szexuális élete spirituális alapokon nyugszi, számára a szex egy mágikusan transzcendens élményt jelent. Érdemes belevetned magad a tantrális szex tanaiba, hogyan fedezd fel erotikusan testüket-lelküket átadva.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Bizarr jelenettel folytatódik a TV2 sikerműsora

origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

vg.hu

Valami súlyos történik az ukrán elnöki hivatalban: Zelenszkij kirúgta az egyik legfontosabb emberét

ripost.hu

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

vg.hu

Különösen pusztító vírust terjesztő kullancsfaj jelent meg hazánkban

origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza