ÉLETMÓDI

Egyenruhában vagy anélkül: így mennek csajozni a szexéhes rendőrök

Egészen meredek elképzelések vannak arról, hogy a nők mit gondolnak az egyenruhás pasikról. Most rendőrök egy fórumon kitálaltak arról, vajon tényleg gerjednek-e az egyenruhára a csajok. Némelyik történet hajmeresztően gátlástalan...
címkék:
  • Szerző: J.D.

Állítólag a nők annyira imádják az egyenruhás férfiakat, különösen a rendőröket, hogy amint alkalom adódik, azonnal dobják a textilt. Hogy ebből mennyi igaz, arról a nőket kéne megkérdezni, csakhogy bolondok lennének elmondani a vágyálmaikat bilincseléssel és egyebekkel. Azonban a másik oldal nagyon is szeret erről beszélni: rendőrök mondták el egy internetes fórumon, hogyan is megy a csajozás az egyenruhával.

1. Általában csak rendőrnőkkel, vagy ápolónőkkel, mentős csajokkal tudok randit összehozni, mert a többi nő egyáltalán nem érti, milyen a rendőri munka, és jönnek a féltékenykedések, veszekedések, amikor nem vagyok otthon…

2. Úgy vettem észre, hogy a nők inkább csak flörtölni akarnak velem, és azt is akkor, amikor szolgálatban vagyok, randira aztán nem jönnek el.

3. Minden nőt lecsekkolok, mielőtt randizni kezdek vele; de ugyanígy azokat a pasikat is, akik megkörnyékezik az exnejemet. Nem akarok őrülteket a gyerekeim közelében.

4. Komolyan nem értem a nőket, amikor arra célozgatnak, hogy majd a bilincsemet használjuk az ágyban. Először is szigorúan tilos, másrészt meg fogalmuk sincs, milyen alakok kezén volt már az…

 

5. Én semmit nem tapasztaltam a nők egyenruha fétiséből – lehet, vannak olyan rendőrök, akiket nem tartanak szexinek.

6. Nagyon nehéz munka közben megállni, hogy ne flörtöljek a nőkkel, akikkel dolgom van. Bírságolás közben nagyon bizarr lenne.

7. Nagyra értékelem, amikor a nők azzal fejezik ki a hálájukat a rendőröknek, hogy lefekszenek velük. Ki szoktam használni ezeket az alkalmakat, persze szolgálaton kívül.

8. Ha járőrözök, csak úgy tapadnak rám a nők, nem értem; mintha az egyenruha valami mágnes lenne számukra.

9. Egyik ismerősöm nem értette, miért vagyok randioldalakon, amikor a rendőröket imádják a nők. Felvilágosítottam, hogy dögös csajokkal munka közben csak akkor találkozom, amikor letartóztatás után viszem őket a börtönbe.

10. Én úgy vettem észre, a nők beparáznak, amikor megtudják, hogy rendőr vagyok. Mintha az valami rossz dolog lenne.

11. Szerintem a nők nem a rendőrökért vannak oda, inkább a tűzoltókért.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?