ÉLETMÓDI

Ez történik a testeddel, miután átélted az orgazmust

Szinte biztos, hogy te is tapasztaltad már az orgazmus mellékhatásait. Legföljebb azt nem tudtad, hogy miért épp szex után történt veled mindez.
címkék:
  • Szerző: S.K.

Földöntúli gyönyör, ellazulás, feltöltődés - elsőre ezek jutnak eszünkbe az orgazmusról.Egy forró éjszaka a pároddal az egész szervezetedre kihat: megnövekszik a vérnyomás, gyorsabb lesz a légzésszám, és nem mellesleg kiegyensúlyozottabb és boldogabb leszel. 

A rendszeres orgazmus azonban más hatást is kivált; nem ritka a kimerültség, tüsszögés, hallucinációk. Mutatjuk az orgazmus legextrémebb mellékhatásait!

1. Hallucinációk

A férfiak nem csak átvitt értelemben repíthetik egy másik világba a nőt. Akik éltek már át sorozatorgazmust, lebegésről, testen kívüli élményről, déja vu érzésről is beszámoltak, de akad, aki úgy érzi, mintha átkerült volna egy megrajzolt világba.

2. Rosszullét

Egyes férfiak ejakuláció utáni fáradtságtól, forróságérzetről és influenza-szerű tünetekről számolnak be.

3. Gyengeség

Az alvási rendellenességekkel rokon tünetegyüttes kevesebb, mint harminc percig tart; de ezalatt az illető tökéletesen elveszti az uralmat az izmai felett.

4. Sírás

A főként nőket érintő mellékhatás az orgazmus után akár egy órával is jelentkezhet. Szomorúságot, depresszív hangulatot, mély lelki fájdalmat és szorongást élhetnek át - a sírás mellett.

5. Tüsszögés

Sokak szervezete tüsszentés-sorozattal vezeti le a szexet. Kutatások szerint a jelenség idegrendszeri okokra vezethető vissza.

6. Fájdalom

Azoknak a nőknek is okozhat fájdalmat az orgazmus, akiknek egyébként maga az aktus fájdalommentes. A pasik se immunisak: a krónikus prosztatabetegségben szenvedőknek is lehet gyötrelmes az orgazmus.

7. Fejfájás

Pár perctől akár órákig is tarthat; de szerencsére a migrén elleni gyógyszerekkel könnyen leküzdhető.

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?