Létrehozva: 2018.08.14.

Ez történt a házasságommal, miután egyetlen egyszer félreléptem

Sokszor elég csak egyszer kikacsintani a házasságból, és máris vége. Vannak, akik kibékülnek utána, és még jobb is a házaséletük, mint a megcsalás elõtt. De sokszor visszafordíthatatlanul elromlanak a dolgok. Megrendítõ beszámolók!

A házastársi hűtlenség miatt a legtöbb kapcsolatnak vége szokott szakadni, sem a nők, sem a férfiak nem bocsátják meg könnyen, ha a másik fél kikacsint a kapcsolatból. Sokan mégis helyreteszik utána a házasságot, de vannak esetek, amikor annyira durva a megcsalás, hogy ez lehetetlen. Döbbenetes sztorikat meséltek az interneten a felhasználók.

„Öt éve voltunk házasok, amikor új kollegina jött az irodába. Beleszerettem, pedig szeretem a feleségemet is. Hol az egyik, hol a másik nővel töltöttem az éjszakát, az asszonynak mindig azt mondtam, hogy kiküldetésbe kell mennem. Gyaníthatott valamit, mert egyre többet veszekedett velem. Aztán követett, figyelte a mobilomat, és rájött, hogy más is van őmellette. Pont akkor volt terhes. Ezen meg a szeretőm akadt ki, annyira, hogy nemcsak elváltam, de még ő is elhagyott. Mert azt hitte, már nincs szex az asszonnyal.”

„Párom nyolc hónapos terhes volt, amikor megcsaltam. Egyszerűen nem bírtam tovább, addigra fél éve nem szexeltünk, mert ő nem kívánja, nem tesz jót a babának, satöbbi. Felszedtem a csajt a kávéházból, akivel jókat szoktunk beszélgetni. Persze az asszony rájött, és beadta a válást. Most egyedül neveli a lányunkat, akit csak hétvégente láthatok, és borzasztóan hiányzik.”

„Tizenkét év után egyre elviselhetetlenebb volt a feleségem. Mindenbe belekötött, az is baj volt, ha levegőt vettem. Szex természetesen már évek óta nem volt. Megismertem egy másik nőt, aki laza volt és jókedvű, no meg fergeteges volt vele a szex. Szóval a feleségem elé álltam, és megmondtam neki, hogy van más, válok, költözzön el. Enyém a ház, neki semmi nem volt a nevén, amikor összeköltöztünk. Nem tetszett neki, de azóta a másik nő a feleségem, és boldogok vagyunk.”

„Tíz évig voltam férjnél. Szerettem őt, mindenben támogatott: orvosi pályára mentem, így nem csak anyagilag, de a háztartásban is segített. Csakhogy miközben én tanultam, haladtam és fejlődtem, ő egy helyben maradt. Mindig mondtam neki, hogy nem csak én vagyok, az ő álmait is be kell teljesíteni, de nem akarta, csak azt, hogy nekem jó legyen. Annyira megváltozott köztünk minden a tíz év alatt, hogy kiszerettem belőle. Erre csak akkor jöttem rá, amikor félreléptem egy kollégával. Fájdalmas volt, de beadtam a válást.”

„Egy céges karácsonyi buliban összejöttem egy férfival, többször is találkoztunk, szeretkeztünk. A férjem gyanakodott, de határozottan tagadtam, és megszakítottam a kapcsolatot a szeretőmmel. De a mai napig bűntudat gyötör, amiért megcsaltam őt. Szeretem, de már nem tudok a szemébe nézni. Emiatt egyre többet veszekszünk, és félek: válás lesz a vége. Most hazament pár hétre a szüleihez a vitáink miatt.”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kétmilliós női biciklivel bohóckodik Magyar Péter - fotó

origo.hu

Egyre többen halnak meg szex közben, és már kezdik sejteni, miért

borsonline.hu

Érdemes várni a tankolással, remek hírt kaptak a magyar autósok

magyarnemzet.hu

Így reagált Menczer Tamás Joe Bidenék újabb támadására + videó

metropol.hu

Lezárult egy korszak, 10 év után búcsút int a Lidl

vg.hu

iPhone 16: meglepő információk szivárogtak ki

origo.hu

Fejjel lefelé mutogatja a hatalmas melleit Sydney Sweeney - fotók

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól