Létrehozva: 2018.03.28.

Gyilkos vitába torkollt a veszekedés: Õrület, min kapott össze a pár

Nincs is jobb egy kiadós veszekedésnél, na meg a békülõs szex se mindegy utána. De ne tudd meg, hogy férj és feleség milyen apróságok miatt képes egymás torkának esni!

A hosszú távú párkapcsolatok és a házasságok egyik mozgatórugója a veszekedés; pszichológusok egészségesnek tartják, ha a pár nem nyeli le a haragot, hanem egyből a másik arcába vágja. De van a másik véglet is: amikor minden kis apróság miatt egymás torkának ugrik férj és feleség. Annyira általános a jelenség, hogy az interneten külön fórumon gyűjtik az ilyen történeteket a közösségi oldalakon. Ezekből szedtük össze a legjobbakat.

1. Képes volt nélkülem megnézni a következő részt!

"Együtt néztünk egy sorozatot, minden héten közösen vártuk a részeket. Egyik nap megyek haza, és a tévé előtt ül. És nézi nélkülem az új epizódot! Aztán meg azt mondta, ne kiabáljak vele..."

2. Nem rakott nejlonzsákot a szemetesbe

"Nem értem, hogy lehet egy nő ennyire igénytelen, hogy kiviszi a szemetet, de új zsákot nem tesz a kukába. Én meg beledobtam véletlen a szemetet, és összekentem vele. Akkor meg azon volt kiakadva."

3. Nekem mindegy, mi lesz vacsorára…

"A csajom mindig ezt mondja. Én meg kattintgatom a netet, kérdem tőle: pizza? Á, hát az hizlal, hogy gondolom. Jó, akkor kínai? Hogy nem vagyok normális, hát az undorító. Kínomban már a mexikóit mondtam, amire épphogy le nem harapta a fejem, hogy attól egész éjjel durrogtat. Ekkor berágtam, mondom neki: akkor rendeljen ő. Erre úgy nézett rám, mint egy hülyére. Hiszen ő megmondta, hogy neki mindegy..."

4. Sajnálom, túl hangosan szuszogsz!

"Egyik éjjel a feleségem elkezdi rázni a vállam, hogy ébredjek fel. Kérdem, mi történt? Azt mondja, semmi, csak túl hangosan szuszogok. Elsőre nem értettem, azt hittem, horkolok? Nem, hangosan lélegeztem. És nem hagyott visszaaludni, ki kellett menjek a kanapéra. Nem sokkal utána beadtam a válást."

5. Megint én kapcsoljam le a lámpát?!

"Múltkor azon vesztünk össze, hogy elfelejtettük lekapcsolni a villanyt lefekvés előtt. És hogy ki keljen ki az ágyból. Mindig én szoktam, a feleségem szerint ez lovagi kötelesség: hogy én másszak ki a meleg takaró alól. Kipróbáltam, mi lesz, ha nemet mondok. Hát az lett, hogy aznap este nem volt szex."

6. Én fáradtabb vagyok, csináld meg te!

"Mindig én mosogatok este, pedig később érek haza, mint a pasim, és én tizenkét órát pultozom, ő meg egy irodában ül. Mégse csinálta meg, nekem kellett. Életemben nem üvöltöztem úgy senkivel, mint akkor vele."

7. Kövérnek látszom?

"Asszony kérdezte a tükör előtt. Én meg szerettem volna eltűnni. Erre nincs jó válasz. Azért mondtam neki, hogy egyáltalán nem, nagyon csinos. Erre rám üvöltött, hogy miért hazudok neki."

8. Az én telefonom jobban lemerült

"Nem adta ide a pasim a töltőjét, mondván, hogy ő is használja. Pedig az én mobilom már csak tíz százalékon volt, az övé meg húszon."

9. Milyen filmet nézzünk?

"Egy órát vitatkoztunk, mi legyen. Én horrort akartam, a csaj romantikust. Végül engedtem. Húsz perc alatt bealudt a filmen."

10. Megölted a pókot!

"Volt egy pók a fürdőszobában, a sarokban. Egész kicsi, alig volt hálója, senkit nem bántott. A férjem meg kinyírta. Megkérdeztem, mit ártott neki? Aztán ezen veszekedtünk lefekvésig.

11. Szerintem arra rövidebb…

"Feleségem vezetett, mentünk az anyjáékhoz. Nem értette, hogy az én útvonalam rövidebb, ennyire makacs nőt nem láttam. Poénkodtam vele, hogy az autók ugyanúgy működnek más útvonalon is. Erre leparkolt, és közölte, hogy akkor mehetek gyalog."

12. Nem vagyok éhes, köszönöm

"Ezt a csajom rendszeresen eljátssza. Hogy neki ne rendeljek kaját, nem kér. Aztán elkunyizza az enyémnek a felét."

13. Ananász a pizzán

"Nem értem, hogy lehet úgy megenni egy pizzát, szerintem undorító. A pasim meg imádja, és ha ő rendel, mindig ilyet kér. Nekem meg elborult egyszer az agyam, és az egészet bedobtam a kukába."

14. Engem jobban szeret a kutya

"A feleségem ezzel szívja a vérem. Hogy őt, mert hozzá szokott odabújni este a kanapén, meg ő eteti. De sétálni én viszem, én tanítom trükkökre, és szerintem az sokkal fontosabb. Egyszer annyira összekaptunk ezen, hogy a kutya tanácstalanul nézett minket."

15. Hagyj már, én nem horkolok!

"Férjem mindig tagadja. Én meg rá szoktam vágni, hogy ja, nem, csak olyan hangosan, hogy a szomszéd is át szokott kopogni, hogy ne zajongjunk."

16. Én többet foglalkozom a macskával

"A pasim azt hiszi, ő jobban ellátja a cicát, mert ő szokta simogatni. De amikor mondom, hogy le kéne vinni az almot, azt elsunnyogja valamivel. Ahogy az etetést is. Ha szólok, akkor meg én vagyok az érzékeny, és képes veszekedni inkább, semhogy megcsinálja."

17. Hideg van! Nem, meleg van!

"A feleségem mindig fázik, hihetetlen melegre tekeri a fűtést. Múltkor egész este kiabált velem, hogy érzéketlen vagyok. Pedig csak annyit mondtam neki, hogy vegyen fel egy pulcsit."

Ez is érdekelhet

origo.hu

Pókokat talált a Marson az Európai Űrügynökség

borsonline.hu

„Sosem volt allergiás" – éjjel rohant a mentő a magyar tinilányért, rejtélyes tüneteket okozott az eper

mandiner.hu

„Munkás vagy ilyesmi nem szívesen lennék!” – videón a 12 éves Geszti Péter, ahogy a saját jövőjébe lát

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

magyarnemzet.hu

Bekeményítettek a hazai autópályákon, mert amíg szépen kérték, senkit nem érdekelt

origo.hu

Ezt még nem láthattad tőle! Till Attila többször elsírta magát

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól