ÉLETMÓDI

Így harapd a testét, hogy forró legyen a szex!

Ahhoz, hogy perzselő legyen a vágy és állatiasan szenvedélyes a szex, szükségetek lehet egy kis fûszerre. Ha szeretnél egy kis huncutságot csempészni az ágyba, akkor felejtsd el a gyengédséget és vedd elő vad ösztöneidet!

Nem árt óvatosan bánni a fogaiddal szex közben, hiszen rengeteg olyan terület akad egy ember testén, ami nagyon érzékeny. Viszont, ha ügyesen bánsz velük, új utakat fedezhettek fel. Nem fogod megbánni! Figyeld a reakcióit, és úgy csináld, hogy mindkettőtöknek jó legyen.

1. Légy gyengéd vámpír!

A legpraktikusabb a misszionárius póz, ebben a helyzetben harapdálhatod a pasi nyakát, karját és mellét. Csak óvatosan, mert a nyak érzékeny, nagyon vékony a bőr és közel vannak az erek, könnyen nyomot hagyhat, ha kicsit erősebben használod a fogaidat.

Kombináld a lágy harapást csókokkal. Eszét veszti majd a párod!

2. Az ágyék sem tabu!

Mielőtt rátérnél az orális szexre, fokozd a gyönyört némi várakozással. Ne vágj a dolgok közepébe, hanem kényeztesd a hasát és az ágyékát gyengéden a fogaiddal. Az ajkaiddal is haraphatsz kicsit erősebben, ettől teljesen megőrjíted. Alig várja majd, hogy a lényegre térj. Amikor a péniszével kezdesz játszadozni a fogakat váltsák fel az ajkaid és a nyelved.

3. Amikor a pasi a vadász!

Ha kanál pózban csináljátok, akkor a férfi egész idő alatt a karjaiban tarthat, a behatolás szöge és mélysége pedig tökéletes a legforróbb orgazmushoz. A legjobb, hogy ebben a helyzetben ő harapdálhatja a nyakad és a vállad, ami olyan izgató lesz, amilyet még nem tapasztaltál.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?