Létrehozva: 2015.04.27.

Így szépít a felnőtt film. Bevállalós vélemény a pornófilmekről

Szebb cicikre, feszesebb popsira vágysz? Bánki Hajnal szexcoach szerint nem sebészre, hanem képzelõerõre van szükséged! Most elmagyarázza, hogy a 18+os filmek hogyan segíthetnek abban, hogy elfogadd magad, és felfedezd a saját szépségedet.

Szerző Bánki Hajnal

Bánki Hajnal szexcoach írása:

Mások előtt nem vetkőzünk, miért is?

A pornófilmekről fogok beszélni, talán egy kicsit másképp, mint ahogy szokás. Nem illik szeretni az ilyen mozit. Én magam is el tudnék képzelni olyan alkotásokat, amelyek kulturáltabban segítik a hétköznapi feszültségek oldását. Most mégis azt javaslom, vizsgáljuk meg ezeket a filmeket. Hogy miért? Például azért, mert a nők zöme úgy éli le az életét, hogy nem lát másokat szeretkezni élőben, sőt meztelen nőre is csak lopva mer pillantani, mondjuk egy munkahelyi öltözőben. Pedig tapasztalataim szerint mindkét szituáció elengedhetetlen ahhoz, hogy valódibb képet kapjunk saját szexualitásunkról.

Megnézzük a jó nőket, na és?

Sajnos a mai élet tempójából az következik, hogy egyre kevesebb figyelmet fordítunk magunkra. El vagyunk foglalva gondjainkkal, feladatainkkal, ábrándjainkkal. Leginkább ki sem mozdulunk a fejünkből, egész egyszerűen nem vagyunk jelen a testünkben! Pedig egy ízig-vérig nő számára már maga a „testben levés” is örömforrás. De nem csak neki, másoknak is, és ehhez nem szükséges semmilyen szexuális történés. Elég, ha ránézünk egy dögös nőre, a mi testünket is átjárja egy megmagyarázhatatlan jóérzés.

Fontos tisztázni, hogy ez független attól, hogy valaki leszbikus vagy sem.

Az érdekes, a csinos esetleg határozott fellépésű, vagy szép testű csajokat megnézzük magunknak és kész. Sőt, míg figyeljük őket, közben észrevétlenül ráhangolódunk a testükre is, ezáltal is fejlesztve a magunk érzékiségének erejét.

Egy kis plusz…

A pornószínésznők annyival tudnak többet nyújtani, hogy őket teljes meztelenségükben figyelheted.

És miközben nézed a filmet, egyre jobban átéled a szereplő nő helyzetét és egyre elfogadóbb leszel magaddal szemben.

Hiszen alkatodtól függetlenül is megtapasztalhatod, hogy képes vagy gyönyörű nőként átérezni a tested. Azért könnyű a dolgod, mert szinte bizos, hogy találsz a filmek között olyat, amelyikben a szereplő teste tényleg kedvedre való! A pornószínésznővel való azonosulás valójában egy tanulási folyamat, amely hosszú távon a magadról alkotott testképedet is formálhatja.

Hogyan kezdheted el a tanulást?

Az első dolog: teljes mértékben vonatkoztass el attól, hogy hány kiló vagy, mennyire hetyke a melled, vagy szép a bőröd. Te most egész egyszerűen egy harmonikusabb rezgésszintre akarsz ráhangolódni a testeddel ezért a legfontosabb az, hogy a teljes figyelmedet erre fordítsd. Ez legyen a mantrád, amihez minden percben visszatérsz, amikor azon kapod magad, hogy önmagad állapota felett keseregsz éppen. Természetesen ezt az állapotot pornófilmek nélkül is elérheted, de vannak, akik számára komoly segítséget jelent egy ilyen mankó. Mielőtt hozzálátnál a feladathoz, tusolj le és lassú mozdulatokkal krémezd be a testedet. Ébreszd fel! Sokan azért hanyagolják el a testüket, mert észre sem veszik, hogy benne léteznek. Te viszont érezd a bőrödet, az izmaidat, a hájadat a maga természetességében. Csak érezd! Aztán lépj tovább.

Keress filmeket!

Olyat érdemes választanod, amelynek a hangulata kellemes és biztonságos, s amelyben a te ízlésednek megfelelő gyönyörű nők jelennek meg. Próbáld a legszebbikük testébe beleképzelni magad. Kövesd a mozgását, érezd, hogy milyen lenne, ha az ő testében lennél. Ha igazán jól csinálod, érezni fogod, hogy a tested átjárja a gyönyör, élvezed, ahogy lélegzel, ahogy mozdulsz. Ne foglalkozz semmi mással, csak a testét figyeld, akkor is, ha a fejed tele van korlátozó gondolattal. Minél több időt töltesz akár egyetlen film többszöri megnézésével is, annál jobban képes leszel ráérezni.

Költözz gondolatban minél több testbe!

Érdemes kísérletezned. Több nő testére is ráhangolódnod, hogy megérezd, valójában melyik testben éreznéd leginkább jól magadat. Az is meghatározó lehet, hogy az adott nő milyen jelenetben vesz részt. Érdemes egy ismertebb színésznőt több különböző jelenetben is megfigyelned. Hogy érzi magát a testében, mennyire érzi magát szépnek, amikor maszturbál vagy éppen mikor egy vagy két férfival, esetleg egy másik nővel szeretkezik. Kezdésnek érdemesebb kerülnöd az extrém jeleneteket. A lényeg: érezd meg, hogy a különböző szituációkban mennyire változik meg az ő testérzete, hogyan ragadja el a gyönyör.

S ha már bele tudod magad képzelni a helyzetébe, ha a tested érzékeli gyönyört, rájössz, hogy te magad is csodálatos vagy!

Szerző Bánki Hajnal

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy az aggodalom Szilágyi Áron drámai sérülése miatt

origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

life.hu

Négy csillagjegy szülöttei úgy bánnak az édesanyjukkal, mint egy királynővel

vg.hu

Különösen pusztító vírust terjesztő kullancsfaj jelent meg hazánkban

ripost.hu

Kiadták a riasztást, brutális, ami az országra vár

vg.hu

Hivatalos: Lázár János minisztériuma bejelentette, mikortól kapható az egynapos autópálya-matrica – ez a pontos dátum és ár

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

ripost.hu

Olyat találtak az ellenőrök az egyik KFC konyhájában, azonnal bezáratták

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza