Létrehozva: 2018.08.04.

Ilyen erősen még sosem robbant az orgazmus: Az elvált feleségek titka

A válással végre véget érnek a viták, a maró ellenségeskedés, megkönnyebbül mindenki. Igen, de oda a jó szex is, márpedig az kinek ne hiányozna olykor-olykor? Volt feleségek pakoltak ki a neten, hogyan jutnak gyors gyönyörhöz...

A válás nem mindig jelenti azt, hogy örökre vége a kapcsolatnak: sok pár rájön, hogy szeretné ugyanott folytatni, ahol abbahagyták, mások meg csak a jó szex után sóvárognak. Ilyenkor előfordul, hogy egyszer-egyszer egymás ágyában találják magukat – és sokkal meredekebb és pajzánabb dolgokat próbálnak ki a szexben, mint amikor még házasok voltak. Pikáns vallomások következnek!

1. „Kéthetente jön láthatásra az exférjem négyéves kislányunkhoz, és minden egyes alkalommal itt is alszik. Illetve aludni nem nagyon szoktunk… Sokkal érzékibb, vadabb, mint a házasság alatt volt, jót tesz neki ez a kötetlenség. És nekem is.”

2. „Édeshármast toltunk tegnap éjjel az exférjemmel és egy szexi kolléganőmmel, aki fele annyi idős, mint mi. A exem nem tudott megszólalni utána, de nekem se volt semmi az élmény...”

3. „A válás után volt egy pasim, akivel igazán felszabadult volt a szex - a férjem sótlan volt, mellette a misszionáriuson túl semmi nem jutott eszembe. Most újra összejárunk a volt férjemmel szexelni,  és nem győz csodálkozni, hogy olyasmit csinálok, amire a házasságban azt mondtam volna, perverz dolog. Nem nagyon bánja a változást..."

4. „A volt férjemmel minden évben közösen visszük nyaralni a gyerekeket. Abban az egy-két hétben hatalmasakat szexelünk…

5. „Válás után két évvel újra egy ágyba kerültünk az exférjemmel, és fergeteges volt. Ha így mentek volna a dolgok a házasság alatt, soha nem adtam volna be a válást.”

6. „A volt férjemmel a mai napig összejárunk szexelni, ha úgy tartja kedvünk. Pedig mindkettőnknek van azóta kapcsolata. Jól összeszokott páros vagyunk, néha mindkettőnknek kell a biztonság az ágyban.”

7. „Az exférjemmel össze szoktunk feküdni. Házas azóta újra, de nagyon ritkán szexel az asszonykával. Valami szende csaj lehet, mert semmi extrát nem enged, úgyhogy egy jó orálért még mindig hozzám jön.”

8. „Rendszeresen szeretkezem a volt férjemmel, nem merek más férfival lefeküdni. Õ volt a legelső az életemben, és nem volt azóta más az ágyamban.”

9. „15 évvel a válás után találkoztunk újra a volt férjemmel, alig ismertük meg egymást. Felmentünk hozzá, és eszméletlen volt a szex, ilyen a házasság alatt soha nem volt. Úgy döntöttünk, keressük még egymást…”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Oroszország hadat üzent a NATO-nak a lengyelországi atomfegyver telepítési terve miatt

origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

metropol.hu

„Felnőtt" – megmutatta kész nővé cseperedett lányát Demcsák Zsuzsa

hirtv.hu

Napindító: Dunda György – A külföldön tartózkodó hadköteles korú férfiak mától nem kaphatnak útlevelet + videó

ripost.hu

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól