Létrehozva: 2018.04.13.

Megundorodtam a páromtól: Rémes a bugyija, és ez nem minden...

Sajnos hiába stimmel minden egy új partnerrel, ha olyan rossz szokásai vannak, amiket képtelenség elviselni. Például elfelejt fogat mosni, vagy zuhanyozni, vagy foltos az alsónemûje. Netezõk osztották meg legkevésbé sem romantikus, gusztustalan történeteiket egymással.

Van olyan, hogy az ember összejön egy új partnerrel, minden tökéletes, nagy beszélgetések, romantikus séták, isteni szex… azonban a személyes higiénia terén nem stimmelnek a dolgok.

Hogyan mondjuk meg a párunknak, hogy bűzlik a szája vagy a lába? Még a legerősebb szerelmet is hazavágja az ilyesmi. Férfiak és nők meséltek arról, milyen szörnyűségek derültek ki új párjukról.

1. "A barátnőm nagyon csinos nő volt, de amikor hétvégente együtt voltunk, fogalmam sincs, mit csinált a fürdőben, de hogy nem mosakodott, az tuti. Ugyanis olyan átható szaga volt odalent, hogy néha nehéz volt megmaradni vele egy szobában. A többiről ne is beszéljünk..."

2. "Egy buliban csókolóztam egy férfival. Alaposan be voltam rúgva, csak túl későn vettem észre, hogy eszméletlenül büdös volt a lehelete. Azóta, ha szájszagot érzek, mindig eszembe jut az az undorító éjszaka…"

3. "Társkeresőn megismertem egy csodálatos férfit: jóképű, izmos, adott magára, és mindig jó illata volt. Azt hittem, ő a legápoltabb férfi, akivel valaha is találkoztam. Aztán összejöttünk, és amikor nála aludtam, megláttam, hogy barna csíkok vannak az alsónadrágján. Teljesen kiábrándultam…"

4. "Végre összejöttem a csajjal, akivel csaknem egy éve kerülgettük egymást a munkahelyen. Aztán felmentünk hozzám, és levette a cipőjét. Olyan csípős, undorító lábszaga volt, hogy egy férfi megirigyelhette volna. Képtelen voltam folytatni vele a romantikázást..."

5. "Vakrandira mentem egy netes sráccal. Amikor beültünk a kávézóba, olyan büdös szag áradt belőle, hogy kimentem a mosdóba, és hánytam. Betegségre hivatkozva lefújtam a randit, és soha többet nem vettem fel neki a telefont…"

6. "Expasimmal évekig jártunk, és végig probléma volt, hogy büdös volt a szája. Egyszerűen nem tudtam hogyan megmondani neki, nem akartam megsérteni. Végül ő szakított velem; megcsalt."

7. "Volt egy barátnőm, aki nagyon szép volt, kedves, csinos, de néha napokig nem fürdött, így alig lehetett elviselni a szagát. Szerettem őt, így nem tettem szóvá."

8. "Az expasim lába annyira bűzlött, hogy alig lehetett megmaradni mellette a szobában. Amikor kértem, hogy mosson lábat, megsértődött. Nem sokáig bírtam."

9. "Exbarátnőm nagyon sokat adott magára: műköröm, műszempilla, szolárium, fodrász. Egyszer nála maradtam, amikor elment dolgozni, és megkért, tegyek be egy mosást. Akkor láttam meg, hogy minden bugyija foltos: ami kijöhet egy nőből, mindegyikben ott virított, középen. Úgy megundorodtam tőle, hogy szakítottam vele."

10. "Egyszer randiztam egy nagyon kedves, intelligens sráccal, és már az első randin megláttam, hogy borzasztó sárgák, fogkövesek voltak a fogai, úgy nézett ki, mintha életében nem mosta volna meg őket. Képtelen lettem volna megcsókolni, vagy még egyszer találkozni, pedig nagyon jó fej volt… de nem ment."

11. "Majdnem összejött egy egyéjszakás kalandom, csakhogy a csajnak olyan szaga volt, mint nagyanyám házának. Teljesen lejöttem az életről, szexelni végképp nem volt kedvem vele."

12. "Egyéjszakás kalandom volt egy nagyon bögyös, húsos ajkú, kerek fenekű szőkével. Igazi bombázó volt. Amikor lehámoztam róla a bugyit a lakásomban, olyan bűz csapott meg alulról, hogy képtelen voltam lefeküdni vele, minden vágyam lelohadt."

Ez is érdekelhet

origo.hu

Magyar Péter baklövésén röhög az internet

borsonline.hu

Most kiderült: Ez a 4 csillagjegy a legjobb feleség

vg.hu

Benzinárstop: az olcsó üzemanyag jöhet, az üres töltőállomás nem

metropol.hu

Bodrogi Gyula párja: "Ez a mai napig szerelem!"

vg.hu

Talgo-ügy: csak nem talál jobb vevőt a spanyol kormány, nyerhetnek a magyarok

origo.hu

Szabó Zsófi kapta Ördög Nóra sikerműsorát

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Meg ne próbáld! Ha ezt a számod hívod, milliókkal fognak átverni

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól