Létrehozva: 2017.02.17.

Melyik jegyben születtél? Ez a szex tesz boldoggá a horoszkópod szerint

Csillagjegyed segítségével most végre feltérképezheted, milyen stílusjegyek jellemzik a szexualitásodat. Kiderül az is, melyik jegy szülötte okozhatja számodra a legnagyobb gyönyört!

Ahogy mindenkinek megvan a saját öltözködési stílusa, úgy az ágyban is egy külön műfajt teremt a szexualitásával. Éppen ezért nem árt tisztában lenni partnered napjegye alapján, hogy mik is azok a jellemző tulajdonságok, amik a hancúrozását alapvetően befolyásolják.

KOS március 21 - április 20

A kos született vezető, hálószobán kívül és belül egyaránt. Szexhez szereti a kockázatos helyeket, ahol mások megláthatják. Kedvére valók a kihívó és szexi öltözékek és a magassarkú viselete az akció előtt. Bármit is csinál, az közvetlen és vidám, bár néha meglepően pofátlan vagy obszcén is tud lenni.

BIKA április 21 - május 21

Igazi vénuszi csillagjegy, csak úgy süt belőle az erotika és az érzékiség. Õ az, aki igazán uralja testét, nagyon érzékien elő tudja adni magát. Vágya csak úgy burjánzik a gyengéd érintések, kellemes ízek, illatok vagy hangok sokaságában, és ha a elkapja a szenvedély, akár egész éjjel képes fennmaradni, csak hogy átadja magát az élvezeteknek.

IKREK május 22 - június 21

Alapvetően kacér, könnyed, szellős és rámenős, pontosan tudja, mit akar. Imádja az izgató szerepjátékokkal megtűzdelt előjátékot. Gyorsan veszi a poénokat, humoros, és imád édes semmiségekről suttogni a másiknak. Mindig készen áll a meglepetésekre.

RÁK június 22 - július 22

A rák szexstílusára a mindenre kiterjedő szeretet a jellemző. Rendkívül érzéki és fülledt tud lenni, ő az, aki boldogan megadja magát, mialatt teljes körű ellátásban részesül. Igazi biztonságot tud nyújtani partnerének, de a kényeztetés és a dédelgetés nem marad el az ő részéről sem.

OROSZLÁN július 23 - augusztus 23

Az oroszlánnak hatalmas a szíve. Stílusában szeretni tudó, néhol színházias, tele szórakoztató elemekkel és játékossággal. Amikor érzékeli, hogy felismerték szépségét, igazi doromboló kiscica tud lenni az ágyban. Amíg ezt éreztetik vele, igazán nagyvonalú és romantikus partner.

SZÛZ augusztus 24 - szeptember 23

A szűz egy kifinomult és valódi szolgáltatás-orientált szerető. Mindig próbál javítani a technikáján. A felszínen nem szeret semmit, ami trágár és durva, de ha felhagy a perfekcionizmusával, akkor bizony alázattal behódol a piszkosabb szexnek is.

MÉRLEG szeptember 24 - október 23

Õ a megtestesült flörtkirály. Hatalmas elismeréssel adózik az esztétikus dolgoknak, és ettől egész komolyan szerelembe tud esni. Lehet lágy és puha, de úgy vág az esze, mint a borotva. Szexstílusát  báj, elegancia és csábítás jellemzi. Csendes, nyugodt, kiegyensúlyozott szerető.

SKORPIÓ október 24 - november 22

A skorpiót körüllengi egyfajta szexuális rejtély. Nála a szexualitás minden szinten egyformán fontos, legyen az fizikai, érzelmi, lelki és szellemi. Ezáltal a szexet képes igazán mélyen megélni, és azt is ő akarja kontrollálni, hogy meddig maradjon partnerével, vagy esetleg elengedje. Misztikus szerető, aki nem fél mély tudását megszerezni akár olyan helyekről, ahová más csak gondolati síkon jár.

NYILAS november 23 - december 21

A nyilas szexstílusa mindenki fölött áll. Õ az, aki azt szeretné, hogy mindenki jól érezze magát, és semmit nem fél ezért kockáztatni. Hajlandó új területeket felfedezni. Szívesen merül el a szerelem és a szex lelki mélységeiben, de gyorsan vissza is tér a fizika törvényeihez, hogy mindezt inkább a gyakorlatban kamatoztathassa.

BAK december 22 - január 20

A bak a főnök a hálószobában, és ezt szexi fehérneműben is kész bizonyítani. Stílusában hajlandó a jó szexért mindent megtenni, fejleszteni, egészen addig, amíg megtalálja az egészséges harmóniát a munkája és a magánélete között. Komfortzónáját csak erősíti, ha ő a tapasztaltabb fél. Elrettentően érzéki tud lenni, de csak akkor, ha partnere megfelel a magas elvárásainak.

VÍZÖNTÕ január 21 - február 19

Stílusa jelentősen újító és egyedi, néha kicsit vad, de egy biztos: azt fogja csinálni, amit ő akar. Nem fél felrázni az ellaposodásra hajló állapotot és új, kreatív dolgokat bevinni az ágyba. A nagy álmodozó jegy, mint egy látnok, képes futurisztikus dolgokkal fűszerezni a szexualitást.

HALAK február 20 - március 20

Valódi igéző, szexuális stílusa együttérző, már-már túlvilági jegyeket hordoz magában. Szelíd és megértő, ő az, aki meglátja a varangyos békában a herceget. Arra vágyik, hogy feloldja a határokat kedvese és közte. Legszívesebben álmodozóan szeretkezik - ahogy mindig is vágyakozott a szexre.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Már ez a nagyhatalom is a harmadik világháborúra készül

borsonline.hu

Next Top Model Hungary: Bikinis fotóval jelentette be, babát vár

hirtv.hu

Megfenyegette egy baloldali aktivista a kormánypárti képviselőket a Parlamentben

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

hirtv.hu

"Üljön be a szerkesztőségbe lapot készíteni!" – vágta oda Hont András Magyar Péternek

origo.hu

Pénzt lehet keresni a tilosban parkolók bejelentésével

travelo.hu

Ezeket a városokat a legjobb gyalog vagy bringával felfedezni

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!