ÉLETMÓDI

Röhejes törvények a szexről - Sírni fogsz a nevetéstől!

Parkoló motoron tilos a szex, ahogy élő hallal közösülni sem megengedett - igen, ezek mind hatályos törvények. Jó, ha szigorúan tartjuk magunkat ezekhez, hogy elkerüljük a büntetést.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Akad a világ számos pontján néhány igazán meglepő törvény, mely a például van olyan hely, ahol pénzbírsággal sújtják azt, aki 3 kortynál több sört iszik az ágyban. De igazán meghökkentő szabályozások a szex terén is akadnak, méghozzá olyanok, amiket álmodban sem hinnél.

1. Bakersfield (Kalifornia)

Törvényt szegsz, ha úgy fekszel le a Sátánnal, hogy nem húzatsz vele óvszert. Bizony, jól olvastad! Amúgy nyugodtan élvezheted vele az együttlétet, csak az a lényeg, hogy legyen nálatok kondom...

2. Indiana

Fogalmunk sincs, hogy miért, de még a mostani törvények szerint is teljesen illegális az orális szex minden formája. Szegény, szegény törvénytisztelő lakosok...

3. Kína

Totálisan tilos meztelenül mászkálnia a nőknek a hotelszobákban. Oké, a fürdőben legalább megengedett. Na de mégis kinek ártanak némi pucérkodással? Főleg akkor, ha például nászúton vannak?

4. London

Illegálisnak számít parkoló motoron szexelni. Érdekes módon arról nem szól a törvény, hogy mi a helyzet a mozgó járművel. És mi tagadás, azért az mégis jóval veszélyesebbnek tűnik...

5. Minnesota

Élő hallal tilos a szex. Ha az állat már elpusztult, nos, a jelek szerint semmi nem tiltja, szóval legalább ennyi engedmény jár a halfetisisztáknak, ha egyáltalán létezik ilyen fétis a világon.

6. Hongkong

A megcsalást itt annyira nem veszik félvállról, hogy a megcsalt nő egyenesen köteles megölni egy még életben maradt törvény szerint a félrelépő férjet. Viszont ezt csupasz kézzel szabad megtennie. Jaj, szegény csapodároknak!

7. Kentucky

Megbüntetik azt a gazdit, akinek a kutyája inzultálni kezd valaki mást. És a valaki más itt természetesen embert jelent. Szóval ha idegesít, hogy az ismerősöd vagy rokonod kankutyája megtalálja a lábadat alkalmanként, akkor érdemes ide költöznöd, de gyorsan.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?