ÉLETMÓDI

Soha ne hordj ilyen alsót, tönkreteszi a férfiasságot!

A legelőnyösebb az lenne, ha a férfiak egyáltalán nem viselnének alsónadrágot. Ez csökkenthetné az izzadást, a gombás fertőzések és bőrbetegségek esélyét és növelné a termékenységet is.
  • Szerző: A

Ha már választani kell, testre tapadó, szűk boxert ne hordj - kényelmes, laza alsóneműt válassz!

A túlságosan szűk alsónemű nem tesz jót a termékenységnek.

Ha a herék túlságosan felmelegszenek, romlik a spermiumok minősége. Fő szempont, hogy a herék ne nyomódjanak hosszú ideig a lágyékhoz, mivel annak hőmérséklete 1–1,5 fokkal magasabb és ezért a két szervrész szoros érintkezése a spermaképződés károsodását vonhatja maga után.

A szoros alsónemű viselésekor 5–9 hét múltán a spermaszám csökken. A normális spermaképződés helyreállításához pedig több mint fél évre van szükség.

Az alsónadrág fazonját és anyagát tartsd szem előtt!

A legfontosabb, hogy az anyag áteressze a levegőt és képes legyen felszívni és elvezetni a bőrről a nedvességet - vagyis az izzadtságot. Válassz pamut alsóneműt!

A műszálas nadrágokba nyáron könnyen beleizzad az ember és ez pattanások kialakulásához, az intim testtájakon bőrkivörösödéshez vezethet. A bőrt ért stressz, főleg a szőrrel borított területeken, a kórokozók melegágyává válik.

A szűk, testre simuló alsók fokozhatják a tünetek megjelenését, különösen a herék területén. A meleg és nyirkos környezet pedig nagyszerű táptalajt jelent a kórokozóknak.

A hajlatokban könnyen bőrgyulladás alakulhat ki. A bőr kipirosodik, kisebesedik, viszket és fáj.

A bővebb típusú alsónadrágok mellett szól, hogy a szűk fazonok szoríthatják a mellékherét és herevisszerességet is okozhatnak. A herében található erek kitágulnak, rugalmasságukat vesztik, ez pedig a véráramlás zavarait okozhatja.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?