Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2017.02.08.

Szexiskola: így lesz minden nőnek mennyei az orál

A nõk meglepõ és sokszor hangoztatott véleménye, ami valószínûleg a tapasztalatukon alapul, hogy a férfiak többsége nem szereti és nem is tudja orálisan kényeztetni partnerét. Nos, nekik itt a Ripost kalauza!

Szerző Sors Edina

A nők az orális szexhez való viszonyuk és igényeik terén egyáltalán nem különböznek a férfiaktól. A szájjal és nyelvvel izgatásuk és az orgazmus van annyira fontos, mint a behatolás alatti szexuális összhang az adott férfival.

A jó pap is holtig tanul elvet követve, adunk pár tippet azért, hogy asszonyod aranyba foglalja a nevedet, és egy lányos – igen, a nők mindent kibeszélnek! – parti után a barátnői is irigykedve nézzenek rá.

Nem mindig vallják be, hogy akarják

Talán azért szemérmes a hölgy, mert visszafogott, esetleg korábbi partnerei nem gyakran kalandoztak ilyen formán a lába között, így azt gondolhatja, ez nem is olyan jó neki.

Mindenesetre lehet, hogy nem vallják be, de ugyanúgy, mint a férfiak, néha a nők is jobban kívánnak egy jó kis orális kielégülést, mint egy teljes aktust. Nem gyakran hallani olyan esetről, hogy egy férfi spontán nyalakodásban részesítette volna a párját, mindenféle elvárást mellőzve. Ám a fordított felállás mondhatni, alap egy jól működő párkapcsolatban.

Először feszélyezettebbek a nők

Mint annyi mindenhez, ehhez is türelmesen kell hozzákezdeni az elején, ugyanis a többség eléggé feszélyezett, amikor egy komolyabb kapcsolatra tervezett férfi először odadugja a fejét, azaz a nyelvét. Ilyenkor millió gondolat kavarog a fejükben: „Biztos, hogy elég tiszta vagyok?”, „Lehet, hogy előbb ki kellett volna mennem a mosdóba.”, „Most ezt ő is élvezi, vagy csak engem akar elkápráztatni?” , „Nem túl gyors ez még a kapcsolatunk elején?”… és így tovább. Amikor egy nő agyal, akkor képtelen a szexre koncentrálni, és ilyenkor semmi jó nem sülhet ki az egészből! A férfiak egy része emiatt vonhatja le azt a hibás következtetést, hogy a nők orális izgatása nem is olyan fontos. Ez nagy hiba, mert egy olyan férfi, aki igazán jól bánik a nyelvével, képes az előző kapcsolatok emlékét is elhomályosítani. Ne felejtsd el, a legtöbb nőnél az orális szex egyben a bizalom jele is, ezért légy türelmes és nagyon figyelmes az első alkalmakkor!

Ne bízd el magad, tanulj!

Előfordul, hogy ezen a téren (is) hajlamosak túlértékelni néhányan a saját képességeiket. A legjobb példa erre, amikor egy horgásztúra után elmesélik, hogy mekkora halat is fogtak volna, hogyha nem szakad el a zsinór: „Legalább félméteres volt! Vagy több… és ez még csak a feje!”. Ne gondold azt, hogy attól még, hogy a partnered szaporábban veszi a levegőt és halk nyögéssekkel válaszol a munkálkodásodra, attól még mindent tökéletesen csinálsz.

Sajnos a gyengébbik nem képviselőinek egyöntetű véleménye, hogy a teremtés koronái minden megfontoltságot és hozzáértést nélkülözve próbálnak nyalakodásba kezdeni. A technika egy három hete éhező kutyáéhoz hasonlít, akinek végre dobtak egy cupákos csontot. A gyengédség pedig egy faltörő kost idéz.


Kérdezz, hogy tudd, mit csinálsz

Mivel a szexfilmekben finoman szólva nem az anatómiai oktatás a lényeg, az iskolai felvilágosító órákon pedig az orális szex nem szerepel a tananyagban, számos esetben előfordulhat, hogy a férfiak nem is tudják, hogy mit kezdjenek pontosan nyalás közben. Ennek a hiányos ismeretnek és a tapasztalatlanságnak a következménye, hogy a legtöbb esetben az ösztönös és legkézenfekvőbb módszert választják: össze-vissza csapkodnak nyelvükkel, azt gondolván, hogy minél gyorsabban és erősebben csinálják, annál jobb. Mivel a nők igényei is eltérnek, ezért a tökéletes orgazmus érdekében kérdezd meg a partneredet, hogy neki hogyan esne a legjobban, milyen technikával, milyen erősen, és mekkora tempóban. A kapott információk mellett ajánlatos kísérletezgetni, és közben figyelni a reakcióját, mivel is értheted el nála a falrengetően sikítozós orgazmust.

 

Az előjáték fontos része

A férfi állatias ösztönöktől vezérelve, sokszor egyből leterítené a vadat, de a gyengébbik nemnek szüksége van a ráhangolódásra, az előjátékra. Előfordulhat, hogy enélkül az orgazmus is elmarad náluk, hiába teszel meg mindent aktus közben. Az egész nemcsak a női nemi szerv ingerléséről vagy izgatásáról szól, hanem testük minden szögletének szájjal történő kényeztetéséről.

 

Így fogj hozzá!

Ne furakodj egyből oda és ne indulj be úgy, mint egy turbina! Az egészet sokkal messzebbről kezdd. A nők megőrülnek a vágyakozásért, olyankor már alig várják, hogy végre magadévá tedd őket. Először a nő nyakát vedd célba, majd lassan finoman és óvatosan indulj lefelé, majd a mell és a köldök simogatása és puszilgatása után folytasd a kedveskedést a comb belső területén, a térdhajlatban, egészen a lábujjakig. Majd vissza, de még mindig ne csókold meg a szeméremajkát, csak körözz az édesen hívogató és egyre nedvesebb terület körül. Hidd el, ha betartod ezeket a lépéseket, akkor a partnered minden gátlását levetkőzi majd és teljesen átadja majd magát neked. Azért arra vigyázz, hogy ne nyújtsd túl sokáig a bevezetőt!

Figyelj a nő rezdüléseire

A nő hatalmas orgazmusa érdekében fontos, hogy tudj időzíteni, mikor kell gyorsítanod, esetleg erősebben csinálnod. Figyeld a párod arcát és reakcióit, hogy milyen hatást is váltasz ki belőle. A testbeszéd ilyenkor sokat elárul, a keze ökölbe szorul, majd egyre hevesebben próbál ujjaival fogást találni a fejeden, hirtelen megragadja az ágytámlát, a csípőjét erőteljesen mozgatja, és egyre hangosabbak nyögései és a szaporább a lélegzete. Ezek fontos jelek, melyeket észre kell venned. Előfordulhat azonban, hogy összébb szorítja a lábait, kissé megugrik, eltolja a fejedet, vagy feljebb csúszik, amik egyértelműen azt jelentik, hogy változtass vagy lassíts, óvatosabban csináld, esetleg akár állj is le. A nők különbözően élik meg a csiklójuk izgatását, ezért nincs általános törvény a legjobb módszerre, az első kézből kapott információ a leghasznosabb. Megismételjük: beszélgess vele erről!

Neked is akarnod és vágynod kell rá

Ha úgy gondolod, hogy ebben a helyzetben nem figyel téged a nő, akkor nagyot tévedsz. Ha csak a megszokás, a minden érzelmet nélkülöző nyelvcsapások, az unottság, és a legyünk már túl rajta-érzés jellemzi a mozdulataidat, akkor óriási hibát követsz el. Akkor inkább bele se kezdj. A nők többsége ezek nélkül is eléggé stresszeli magát, egy ilyen megnyilvánulással pedig teljesen elmeszeled magad nála.. Te mit szólnál ahhoz, ha unott közönnyel és az arcán tükröződő kedvtelenséggel próbálna életet lehelni a legjobb barátodba?!

Forrás. player.hu

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

magyarnemzet.hu

Klopp egy játékost emleget, ő lehetett volna a siker kulcsa?

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

travelo.hu

Nem túl jó hír az Ausztriába igyekvőknek

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Meglepő döntést hozott Kis Grófo testvére a szolnoki luxusházzal kapcsolatban

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!