Létrehozva: 2018.03.01.

Vaginamasszőr árulta el a titkot: Így lesz csúcsgyönyör az orgazmus

Ha beveszed az elõjátékba az intimmasszázst, mennyekbe röpíti a szex a csajodat! Ezekkel az alaptrükkökkel nem lõhetsz mellé: profi erotikus masszõr mondta el, mit imádnak a nõk!

Biztos hallottál már arról, hogy a nőket mennyire felizgatja egy jó masszázs; a jóni masszázsra képes profikról ne is beszéljünk! De mit tegyen a férfi, aki nem tud masszírozni? Hallgasson a hivatásos vaginamasszőrre, aki elmondja, melyek a legfontosabb részletek és legalapvetőbb fogások, amelyekkel a kezdők is célt érhetnek.

1. Gondoskodj az érzéki világításól

Derengő fények, amelyben könnyű ellazulni, és a nő nem érzi kényelmetlenül magát azért, mert anyaszült meztelen fekszik az ágyadon. A legjobb a gyertyafény; a sejtelmessége kinyitja az érzékeket.

 

2. Ugye nincs túl hideg vagy meleg a szobában?

Kicsit melegebbre állítsd a hőmérsékletet annák, mint ami ruhában elégnek tűnik, hiszen a nő minimum meztelen lesz, de valószínűleg te is. Nem árt, ha más sem zavarja a meghitt hangulatot; lehetőleg ne akkor csináljátok, amikor füvet nyír vagy az esti sorozatot nézi a szomszéd.

3. Válassz lágy, megnyugtató zenét

Olyan muzsikát tegyél fel, ami nem túl jellegtelen. Nehéz döntés, érdemes körülnézned a keleti meditációs zenék között az interneten; biztos, hogy találsz közöttük megfelelőt.

 

4. Töltsd meg a szobát érzéki illatokkal!

Elég néhány kellemes füstölő vagy aromapárologtató. Arra vigyázz, hogy ne legyen túl émelyítő az illat! Elengedhetetlen kellék: pörkölt- vagy öblítőszagban nem lehet érzéki masszázst adni!

5. Ne spórolj a masszázsolajjal!

Szárazon masszírozni szörnyű! Akármennyi érzékiség is van az érintésedben, a bőr kellemetlenül súrlódik. Ezért használj sok-sok, természetes alapanyagból készült masszázsolajat a test minden részére.

 

6. Ne repülj rá azonnal az erogén zónákra!

A masszázs célja az ellazulás. A nőknek a szeretkezés nem ott kezdődik, hogy elkezditek az aktust; teljes, színes-szélesvásznú élményre vágynak attól a pillanattól kezdve, hogy felkapcsolod a hangulatfényeket. És ahogy minden apróság képes hozzátenni a gyönyörükhöz, ugyanilyen gyorsan ki is  tudnak esni a helyzetből, ha egyből letámadod az intim részeket. Ha lassan, finoman haladsz, garantáltan eszét veszti a nő.

7. Lassan nyisd meg a nő érzékeit

Vándoroljon a kezed a hátán, a fenekén, minden egyes négyzetcentimétert kényeztess, és csak néha-néha tegyél kitérőt a combok, valamint az ágyék felé, és csak jelzésértékűen érintsd ott.

 

8. Mindig legyen meleg a kezed!

Egy jéghideg férfikéz nem érzéki. Ugyanez igaz az olajra is: mielőtt megérintenéd vele az érzékeny bőrt, dörzsöld össze a két tenyered között, hogy felmelegedjen.

9. Ha fogalmad sincs, hogy fogj hozzá…

A legbiztosabb, ha fentről lefelé haladsz: a nyak, a vállak, a gerinc mentén le a fenékig, majd a lábszáraktól  a talpig, és vissza. Félidőben kérd meg a nőt, hogy forduljon a hátára, és óvatosan, lágyan dolgozz a karokon, mellkason, a hason és derékon, majd  a combokon, és legvégül az ágyékon.

 

10. Mit tegyél, ha még soha nem masszíroztál, vagy nincs hozzá érzéked?

Ez nem egy sportmasszázs, nem az izomgörcsöket kell kimasszíroznod; játék az érzékekkel, cirógatás – élvezd és fedezd fel a nő bőrét, hajlatait, apró zugait.

11. Ne várj viszonzást!

Nagyon valószínű, hogy az erotikus masszázst szex követi, hiszen, ha kinyitod a nő érzékeit, alig várja, hogy kielégítsd; de masszázst ne várj tőle. Aznap biztosan képtelen lesz viszonozni. Hogy miért? A masszázs célja a teljes ellazulás, pár óra pihenést mindenki be szokott iktatni utána. Másnap viszont jó eséllyel vissza akarja adni neked…

Ez is érdekelhet

origo.hu

G.w.M hatalmas titkot árult el születendő kisfiáról

origo.hu

Újabb európai ország készül a világháborúra

borsonline.hu

Harry herceg elsírta magát III. Károly döntése miatt, ez volt az utolsó csepp a pohárban

ripost.hu

Szívbemarkoló, ezt ígérte a rákbeteg Katalinnak Vilmos herceg

mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

origo.hu

Salma Hayek az esküvőjén is a melleit mutogatta - fotók

mindmegette.hu

Íme a tavasz legfinomabb étele: egyszerű és olcsó alapanyagokból készül a zöldséges lasagne

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól