Létrehozva: 2017.10.04.

200 ezer új hallgató a 103.9 Sláger FM-nél!

Elképesztõ intenzitással, újabb 22 ezer fõvel növelte hallgatói táborát Budapest kedvenc rádiója a teljes lakosság körében.

Hónapról hónapra dönti meg egyéni rekord hallgatottságát a 103.9 Sláger FM, január óta több, mint 200 ezer hallgatóval bővült a csatorna elérése, ami 31%-os növekedést eredményezett a sikeres rádió számára.

A 103.9 Sláger FM regionális adóként, országos elérésű csatornák versenytársaként az elmúlt hónapok intenzív program és marketing törekvései mentén eseménydús őszre készül. 

Kiemelkedő eredmények továbbá, hogy a Kantar Hoffmann által publikált legutóbbi mérések szerint a rádió több, mint 40 ezer fővel növelte hallgatottságát országos szinten a 25 évnél idősebbek körében. Budapesten, a 25 év feletti korosztályban és a kereskedelmileg kiemelten fontos, 30-59 éves célcsoportban piacvezető a 103.9 Sláger FM, stabilan tartja pozícióját a főváros rádiójaként.

A 103.9 Sláger FM eredményes nyári időszakot zárt,  ennek köszönhetően különleges és magas közönségaránnyal rendelkezik a konkurens csatornák piaci státuszához képest Budapesten, a teljes lakosság körében.

Az egyéni rekordhallgatottsággal bíró regionális adó szeptembertől teljes gőzerővel, az őszi megújulás jegyében számos újdonsággal jelentkezik.

Õszi megújulás a Sláger Reggelben 

A Sláger Reggel szeptember elsejétől a ‘80-as, ’90-es évek legnagyobb slágerei mellett megújult tartalmakkal és izgalmas egyéniségekkel ébreszti a hallgatókat. A 103.9 Sláger FM reggeli műsorának állandó műsorvezetőihez, Vágó Piroshoz és Abaházi Csabához csatlakozik minden hétfőn reggel a hazai rádiózás fenegyereke, Jáksó László, míg keddenként a két jómadár, Növényi Norbert és Bárdosi Sándor olimpikonjaink hoznak teljes őrületet Budapest kedvenc rádiójának stúdiójába. Péntekenként a lányoké, vagyis az Angyaloké a főszerep, hiszen az egzotikus szépségű Aryee Claudia Dedei ‘Tücsi’ és a bársonyos hangú Pordán Petra természetesen nemcsak női témákról gondoskodik, hanem titkos receptjükkel a férfiakat is a rádiókészülékek elé csalják! Minden hétköznap reggel, a Sláger Reggel utolsó akkordjaként, a ‘Lóci játszik’ nevű zenekar népszerű trubadúrja, Lóci gondoskodik a jókedvről a nap üzenetének megzenésítésével. Izgalmas sztárhírek, a legfrissebb közlekedési információk és a főváros kedvencei ébresztik minden hétköznap reggel a régió hallgatóit.

Mostantól országosan is: Sláger FM!

Szeptember elsejétől vadonatúj applikációval örvendeztette meg rajongóit Budapest kedvenc rádiója. A digitális térben való jelenlét megerősítése a 103.9 Sláger FM számára is kiemelt fontosságú, a programing újítások mellett nagy hangsúlyt fektetve a hallgatói szokások kiszolgálására, innovatív megoldásokkal a rádió egyre több felületen jelenik meg. Hírek, műsorvezetők, információk és a legnagyobb slágerek mostantól mind egy helyen országosan és világszerte bárhol, bármikor.

Fergeteges őszindító Szerencse Nap a 103.9 Sláger FM-en!

Szeptember 22-én a 103.9 Sláger FM hivatalos Szerencse Napja egy exkluzív kitelepüléssel nyitotta meg az őszi idényt a WestEnd előtt. Az esemény előtt két héten át tartó interaktív hallgatói játék keretein belül, több ezer rajongói üzenettel a 103.9 Sláger FM egész napos sztárkavalkáddal várta lojális törzsközönségét a belváros népszerű csomópontján.

A rádió közkedvelt műsorvezetői mind a helyszínen várták a lelkes résztvevőket, ahol a több ezernyi jelentkező között olyan értékes nyeremények találtak gazdára, mint egy Toyota Corolla, egy kétszemélyes luxszusutazás Máltára, vagy a Whirlpool mosógépek egyike.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Drámai képek a teherhajó által letarolt és összedőlt hídról

origo.hu

Óriási botrányba keveredett a TV2 sztárja - videó

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

hirtv.hu

Ma este a HírTV-n is látható lesz Varga Judit FrizviTV-ben készült interjúja

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

vg.hu

Meglepő katonai szövetségest talált Oroszország

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 20.: a Bika bízzon magában, a Bak nézzen az álarc mögé

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

SZTÁR

Megható fotó, így öleli kislányát Hosszú Katinka

SZTÁR

A Next Top Model Hungary stylistja: a modellek hibája néha tervezett

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai