Létrehozva: 2019.09.12.

Berobbantja az őszt az Akvárium Klub

Beköszöntött az ősz és vele együtt a klubszezon is, és ahogy azt már megszokhattuk, az Akvárium Klub most is a legütősebb élő- és elektronikus zenei programokkal készül az őszi-téli szezonra. Többek között itt tartják majd szeptemberben a Telekom Electronic Beats fesztivált, és idén is a klub ad otthont a Budapest Ritmonak.

Szerző RIPOST

Az Akvárium Klub évről-évre világsztárok sorát hozza el Budapestre. Így történt ez a nyáron is, amikor a Sun & Soda keretében három alkalommal változott mini oázissá az Akvárium terasza, és telt ház előtt játszott Sasha, Guy J & Henry Saiz, valamint a Gus Gus. Az őszi-téli szezonban sem lesz másként, hiszen már szeptemberben elkezdődik a programdömping és érkezik a Telekom Electronic Beats szeptember 19. és 21. között, olyan menő nevekkel, mint a Modeselektor, a Sevdaliza vagy a Motor City Drum Ensemble.

Októberben ismét az Akvárium Klub lesz a CAFé Budapest egyik kiemelt helyszíne. A Hangvető és a CAFé Budapest szervezésében megvalósuló Budapest Ritmo idén is birtokba veszi a klubot és október 4-6. között a világzene legjobbjait hozza el a portugál fado-tól a balkáni rezesekig, szájbőgőtől a cumbiáig számos érdekes zenei műfajjal ismerkedhet meg a közönség.

Koncertek terén sem lehet hiányérzetünk az őszi szezonban, hiszen már dupla telt házas a Skillet novemberi koncertje, emellett pedig nemzetközi fronton olyan fellépők érkeznek a klubba, mint a Hooverphonic, William Fitzsimmons, Adam Naas, Scarlxrd, The Asteroids Galaxy Tour, The Wooten Brothers és a Front 242. Persze itt lesznek a hazai kedvencek is: az Akváriumban mutatja be legújabb lemezét az Elefánt, az Erik Sumo Band, az Ethnofil, a Blahalouisiana és az Ocho Macho, szülinapi bulival érkezik a Firkin, a New Level Empire és a DLRM, itt mutatkozik majd be a Talk2Night, Halloweeni bulit tart a Jetlag, visszatér a Subscribe, de koncertet ad majd többek között az Analog Balaton, a Down for Whatever, a Soulwave, Péterfy Bori & Love Band, a Konyha, valamint ByeAlex és a Slepp is.

Természetesen az Akvárium – ahogy eddig is – messze kiemelkedik az elektronikus zenei felhozatal terén. Olyan világklasszis sztár DJ-k érkeznek majd, mint Jan Blomqvist + Band, Roni Size, Enrico Sangiuliano, Hernan Cattaneo, Paula Temple, Deborah De Luca, Andy C & Dillinja, Pan-Pot, Adriatique és ahogy azt már megszokhattuk, idén is Pre-NYE bulival érkezik a Kollektiv Turmstrasse.

A nyár folyamán ráadásul a KisHall is megújult: új, nagyobb kiszolgáló felületet, valamint egy VIP területet is kialakítottak benne, miközbrn felfrissült a terem dizájnja. Emellett egy teljesen új hangrendszerrel szerelték fel a KisHallat, így a tökéletes hangzás garantált. Érdemes kipróbálni!

origo.hu

Mutatjuk Orbán Viktor és Hszi Csin-ping legfontosabb bejelentéseit

origo.hu

Fürdőruhában mutatta meg gigantikus melleit a magyar szépség

borsonline.hu

Fergeteges gólyahír: megszületett kedvenc színésznőnk kisbabája

hirtv.hu

Nem akárhogy riogatnak a németek a kínai elnök budapesti látogatása miatt + videó

ripost.hu

Szívrohamot kapott a magyar kézilabdázó, híreket kaptunk az állapotáról

hirtv.hu

Rengeteg személy tűnik el Németországban

origo.hu

Egy szál bugyiban, az ágyon, hatalmas terpeszben fotózták Cinthya Dictatort

she.life.hu

Baráti körben– undercover összefogás (hirdetés)

ripost.hu

„Tudni kell viselkedni” – kiverte a biztosítékot a Házasság első látásra bombázója

ripost.hu

Egy korszak lezárul: válogatott csapatkapitánya elhagyja a Fradit

ripost.hu

Forró: Ez a teszt elárulja, mennyire vagy jó szerető!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SZTÁR

A Házasság első látásra szereplője hű társra lelt

SZTÁR

Kustánczi Lia kislányt tervez!

SZTÁR

Zimány Linda visszaszólt a kommentelőknek

SZTÁR

Diana hercegné: Nem Kamilla tette tönkre a házasságunkat!

SZTÁR

Elképesztő fotók! Undorító, félelmetes állatokkal fotózták a TV2 sztárjait - galéria

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet