SZTÁRDZSÚSZ

Hamarosan becsengetnek: Így készülnek a sztárok az iskolakezdésre

A hazai hírességek és gyermekeik már lázasan készülnek az iskolakezdésre, ugyanis pár nap múlva becsengetnek!
  • Szerző: Ripost

A hazai hírességek és gyermekeik már lázasan készülnek az iskolakezdésre, ugyanis pár nap múlva becsengetnek! Ez igazán izgalmas időszak számukra, főleg, amikor először lépi át a lurkó az iskola küszöbét.

Hódi Pameláék tudatosan készültek az iskolakezdésre

Hódi Pamela és Berki Krisztián kislánya most ballagott el az óvodából, amit egy hatalmas bulival ünnepelt meg a család, napokon belül pedig iskolapadba is ül Nati. A szülők tudatosan készítették fel gyermeküket a sulira, és már Natasa is várja, hogy megismerhesse az osztálytársait.

„Nagyon élveztük a sulihoz szükséges dolgok beszerzését! Olyan izgi volt válogatni, utánajárni mindennek. Már csak a ragasztónk hiányzik az osztályfőnök által előírt készletünkből, de kilencvenkilenc százalékban mindenünk megvan” – írta az Instagram-oldalán a sztáranyuka, aki szerint rendkívül fontos, hogy a szülők felkészítsék a gyermekeiket az iskolakezdésre.

Tápai Szabina anyukáktól kért tanácsot

A kétgyermekes sztáranyuka nem siette el a tanszerek beszerzését, inkább kikérte a rajongói véleményét. Úgy tűnik, hasznos tanácsokat kapott, ugyanis a könyveken kívül már minden Beni rendelkezésére áll.

„Most már mindent beszereztünk. Na jó, még a könyvek hiányoznak, de egy hét múlva ilyenkor meglesznek. Akkor indulhat a csomagolás. Bevallom, nehezen hiszem el, hogy ekkora nagyfiam van, napok óta nem térek magamhoz, hogyan szaladhatott el így az idő” – fogalmazott Szabina.

Gombos Edináéknál nem átlagos az iskolakezdés

Amerikában már elkezdődött a tanév, így Gombos Edina gyermekeinek is becsengettek. Ám a diákok egyelőre csak otthonról tanulnak, hiszen a járvány miatt zárva tartanak az iskolák.

„A kisfiam öt évesen most kezdene a helyi általános alsóban, egy iskola előkészítő csoportban. Helyette otthontanulás van, reggel 8-tól fél 2-ig. Az új tanító a gépből szól hozzá és az új gyerekekkel is így ismerkedik. A nővére a saját szobájába zárkózva, szintén tanul, 8:30-tól 14 óráig. Ő is most kezdett volna egy nagyobb iskolában. Nehezen, de csak belerázódunk majd ebbe az egészbe, és reméljük, nem ilyen lesz a teljes tanévünk” – írta a Facebook-oldalán Edina.

Kunovics Katinka kislánya már nagyon várja az iskolát

Az énekesnő elárulta, kislánya szinte már számolja vissza a napokat szeptemberig. Ez nem is csoda, hiszen már egy jó ideje téma náluk az iskolakezdés.

„A kislányom nagyon várja már a sulit. Imád gyerekek között lenni, hamar megtalálja a közös hangot másokkal. Igyekeztem felkészíteni őt az iskolára, nem gondolnám, hogy bármi probléma lesz” – mondta a Katinka.

Szögeczki Ági félti a kisfiát

A sztáranyuka gyermeke, Patrick pár hete ünnepelte a hetedik születésnapját. A kisfiú már most angolul és olaszul is beszél, éppen ezért félti annyira az édesanyja. Ági és a rajongók szerint a lányok üldözni fogják Patrickot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?