SZTÁR

A 93 éves Baranyi László: Lábon akarom kihordani a koronavírust

Elképzelni sem tudja, hogyan kapta el a koronavírust az egyik legidősebb magyar színész. Baranyi László szerencsére nem került kórházba, lábon akarja kihordani a betegséget.
  • Szerző: Ripost

Súlyos rosszullétek gyötrik a Família Kft. nagypapáját. Baranyi László öt nappal ezelőtt vette észre magán az ijesztő tüneteket. Természetesen felhívta telefonon a háziorvosát, aki intézkedett, hogy a megfelelő szakemberek felkeressék otthonában a színművészt. Elvégezték rajta a tesztet, ami pozitív lett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Baranyi László

„Igen, elkaptam a koronavírust, és elképzelni sem tudom, hogy honnan. Nem jártam el itthonról sehova, nem találkoztam senkivel„ – mondja a Borsnak a 93 éves művész.

„Most karanténban vagyok, hétfőtől már csak öt napot kell kibírnom. Nem tudom, mi lesz velem. Igazából azon izgulok, nehogy a szegény feleségem is elkapja ezt a kórt” – mondta mindenki Laci bácsija.

A színművész egy nap erősen izzadni kezdett, lefeküdt pihenni, de kétszer is pizsamát kellett cserélnie. Azt javasolták neki, hogy ne legyen az ágyban túl sokat, ám ezt képtelen betartani, mert nagyon hamar elfárad. Tudja magáról, hogy nem fiatal, de nehezen viseli a semmittevést, hiszen szellemileg teljesen friss. Saját bevallása szerint ha ezt a kort megérte, legalább százéves ko­ráig szeretne élni.

És ezeket olvastad már?