SHOWBIZ

A Sztárban Sztár leszek! versenyzője próbált szerencsét Majkáéknál

Aliz igazi rutinos versenyzőnek számít, hiszen nem először próbál szerencsét a TV2 képernyőjén. Talán most több szerencsével jár...
  • Szerző:

Hétfő este indul a Bezár a bazár! új évada, amelyben Majkáék mindjárt az első adásban egy régi ismerőst üdvözölhetnek. Alíz, aki a barátnőjével érkezett a stúdióba, már rutinos szereplőnek számít, hiszen szerencsét próbált a Sztárban Sztár leszek!-ben is, ahol nem sikerült meggyőznie a zsűrit. Most Beával indul csatába, hogy kifossza a TV2 bazárját. A páros konkrét céllal érkezik. Úgy tervezik, hogy a lehető legtöbb konyhai eszközt hazaviszik a stúdióból.

„Érdekesen indul majd a játék, mert a hölgyek igencsak titokzatosak voltak a forgatáson. Nem akarták elárulni, hogy konkrétan mivel foglalkoznak, így Tillával biztosak voltunk benne, hogy titkosrendőrökkel van dolgunk. Fel is vettük a ritmust és úgy indultunk a játéktérre, mintha csak egy bevetésre mennénk”- emlékezett vissza az új évad első párosára Majka. Hogy a titokzatos hölgyek végül kifosztják- e a bazárt, az kiderül hétfő este a TV2 képernyőjén.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?