FÜLES

Pokoli kínok gyötörték az Ázsia Expressz sztárját

Zsolti szervezete nem viselte jól az ázsiai ételeket. Napokon át szenvedett a láztól.
  • Szerző: Buster

Gáspár Zsolti komoly kockázatot vállalt, amikor igent mondott az Ázsia Expressz 2 kihívására, hiszen korábban éppen egy betegség miatt kellett vegetáriánus életformára váltania. Zsolti ennek ellenére nem kényeskedett és szinte bármit megevett, amit elé tettek. Ennek következményeként éppen a forgatási leállás idejére betegedett le. Gyomorfájdalmakkal és magas lázzal esett ágynak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Többször is a halálomon voltam és többször is megfordult a a fejemben, hogy feladom az egészet a francba és hazajövök. Az egyik ilyen eset éppen a forgatási szünetben volt. Végre nem kellett loholni, lehetett pihenni a pihe-puha ágyban, erre rám tört valami nyavalya. Tekert a hasam, folyamatosan görcsöltem és végül be is lázasodtam. Két napig mozdulni sem tudtam, csak feküdtem a sötétített szobában és már annak is örültem, ha nem hason csúszva vonszoltam ki magam a mosdóba”

- kezdte Zsolti, akit Evelin mellett a Liu testvérek ápoltak.

dav_vivid

„Sanyi és Ádó két csupa szív kölyök, akik abban a két napban folyamatosan bejöttek hozzám és kérdezgették, hogy mire van szükségem. Persze nem tehettek semmit, de így is nagyon hálás vagyok nekik a törődésért”

- tette hozzá Zsolti.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?