HŰHA

Higiéniai rémálommá vált az ázsiai kaland

Ázsiában gyakorlatilag minden játékos mentegetőzésre kényszerült, mivel a 40-45 fokos melegben sem volt lehetőségük a tisztálkodásra....
  • Szerző: Buster

Az Ázsia Expressz 2 szériájának játékosai már az indulásnál egy emberként állították, hogy az ételmérgezés lehetősége mellett leginkább a megszokott higiéniás körülmények teljes hiányától tartanak. Nos, ez a félelem a játék első hetének végére valósággá vált. Mostanra szinte mindannyian kellemetlen szagot árasztanak magukból, hiszen csak ritkán és csak szerencsés esetben jutnak fürdőszoba közelébe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hódi Pamela mentegetőzni kényszerült, miután egy buszra szállva észlelte, hogy belőle és Huszár Zsófiból is töményen árad az elefántvizelet-szag.

Horváth Gréta akkor döbbent rá, hogy „baj” van, amikor szállásadójuk nem ismerte fel egy őt ábrázoló fényképről, majd a csütörtöki táncos feladatnál döbbent rá, hogy gyakorlatilag olyan szagot áraszt, amilyet soha korábban nem érzett önmagán.

 

A Liu testvérek is nehezen viselik a tisztálkodási lehetőségek hiányát.

„Erről nem is szívesen beszélek. Korábban fogalmam sem volt, hogy képesek vagyunk ilyen szintű igénytelenségre, hiszen mindketten nagyon adunk magunkra. Nos, erre itt nincs lehetőségünk és ezt nem is tudjuk megszokni. Az elefántos játék után szabályosan rettegtem, hogy valami baj lesz, mert mindenemről csurgott az elefántürülék és nem volt lehetőség arra sem, hogy legalább a kezemet megmossam”

- idézte fel rémálomba illő emlékeit Ádó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?