LELKIZŐ

Éhező gyerekek ríkatták meg az Ázsia Expressz párját

Az Ázsia Expressz játékosai ugyan hetek óta szembesülnek a térségre jellemző szegénységgel, mégsem képesek hozzászokni...
  • Szerző: Buster

Horváth Gréta és Meggyes Dávid az Ázsia Expressz 2 talán legérzékenyebb párosa, így nem csoda, hogy a két apróság láttán a feladatot félredobva próbáltak segíteni. A csütörtöki adásban a játékosoknak a közel 20 milliós Mumbai egyik nyomornegyedében kell végrehajtaniuk egy feladatot, amikor Grétáékhoz odalép két kis gyermek, akik láthatóan nagyon éhesek. A fiatal lány a feladatot félbehagyva megtisztította az egyik kisfiú arcát, majd vízzel itatta. Végül Dávid egy csokit is a kezébe nyomott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nagyon durva, hogy egy ilyen verseny kellős közepén idejön hozzánk két falatnyi gyermek. A nagyobbik Filip korú, a másik épphogy megtanult járni, és szerintem életében nem evett még gabonapelyhet”

- jegyezte meg Dávid, aki képtelen volt visszatartani könnyeit a találkozás után. Grétának az is megfordult a fejében, hogy a játékot félbehagyva magához veszi az apróságot és meg sem áll vele Budapestig.

„Hagyjuk itt a játékot és vigyük haza…! - mondta könnyeit nyelve a játékos.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?