LELKIZŐ

Elszabadultak az indulatok Ázsiában: Sírógörcs és repülő telefon

A harmadik hétre a folyamatos feszült játékmenet majd minden csapat közé éket vert…
  • Szerző: Buster

Nehéz helyzetbe kerültek a TV2 utazós realityjének versenyzői, hiszen Indiában fizikai és mentális tűrőképességük határára jutottak. A legtöbb páros nem fogadta kitörő örömmel, hogy a már kiejtett Hódi Pamela és Bereczki Krisztián egy párként tértek vissza a játékba. Horváth Gréta a hír hallatán kiborult és könnyekben tört ki, mivel úgy érezte, hogy hiába küzdöttek, ha még a kiesőktől sem tudnak megszabadulni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Párjának, Dávidnak ráadásul a hétfői, valamint a keddi adásnapot is érinti a születésnapja, így pechsorozat őt is nagyon megviselte. Gréta többszöri kiborulása rossz hatással volt rá, így a keddi adásban már nála is eltörik a mécses. A párosnak ugyanis minden eddiginél nehezebben megy a szálláskeresés, Dávid pedig nem szeretne éppen a születésnapján a szabad ég alatt aludni.

„Semmi nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Lecsúsztunk a medálról, illetve a feladatok során sorozatosan adódtak nehézségeink, majd jött az este, amikor sehogy sem tudtunk szállást találni. Mindenki kedves volt ugyan, de nem engedtek be az otthonukba, mert valami hatósági engedélyt kellett volna kérniük ehhez. Egyszer csak kiértünk a település szélére és nem volt hová mennünk. Ezen a ponton éreztem, hogy én ezt nem csinálom tovább és nem teszem ki ennek Grétát sem. Soha korábban nem éreztem magam ennyire kiszolgáltatottnak és megalázottnak. Bevallom, a feszültségtől elsírtam magam és felmerült bennem, hogy feladom a játékot és hazamegyünk…”

- mondta a napilap keddi számában Dávid, aki hosszabban is mesélt a rémálomszerű napról. A nehézségek persze a többi párost sem kerülték el. Hogy Gáspár Zsolti miért hajította el a telefont és Pamela miért ordított új párjával, az kiderül a hasábjain.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?