SZTÁRDZSÚSZ

Ma este eldől, kié lesz a TV2 10 milliós fődíja

Két baráti páros, két merőben különböző játékstílus csap össze péntek este, hogy megküzdjenek az Ázsia Expressz fődíjáért.
  • Szerző: Buster

Hathetes kemény küzdelem után, egy nem mindennapi fináléban Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel, valamint Horváth Gréta és párja, Meggyes Dávid küzdhetnek meg az Ázsia Expressz 10 millió forintos fődíjáért, péntek este 19:25-től.

Az Ázsia Expressz eheti különkiadásában pedig vasárnap 20:45-től kiderül, hogy vajon sikerül-e rendezni a műsor során felmerült konfliktusokat, hiszen több hét után először, ismét találkoznak egymással a kaland reality szereplői. Emellett arról is mesélnek majd, ki hogyan élte meg a forgatás legmeghatározóbb pillanatait.

Továbbra is őrületes izgalmak a TV2 képernyőjén!

A nagy sikerre való tekintettel a Sztárban Sztár leszek! második középdöntője előtt, szombaton 18:55-től Sztárban Sztár nem leszek! címmel kerül képernyőre a válogatók válogatott figuráit bemutató különkiadás. Ebben az epizódban olyan soha nem látott szereplőket is megismerhetnek a nézők, akikkel már biztos nem találkozhatnak az élő show-k alkalmával.

A vasárnapi középdöntőben pedig Bereczki Zoli és Horváth Tomi csapatának tagjaira is fény derül, egy rendkívül szoros és lebilincselő megmérettetésben, hatalmas tehetségekkel és felfokozott helyzetekkel.

Október 7-től, az egzotikus kalandok után jön a TV2 nagyszabású sport-realityje, a Fuss család, fuss! és a Séfek Séfe második évada.

A TV2 legújabb nagyszabású sport-reality-jében négy fős családok küzdenek meg a legsportosabb magyar család címért és a vele járó 10 millió forintos fődíjért. A Palik László műsorvezetésével készült szuperprodukció október 7-től hétköznap esténként 19:20-tól sosem látott izgalmakkal és drámai pillanatokkal érkezik. A sport és a reality elemek együttesen adják a Fuss család, fuss! struktúráját, amely harmonikusan megfér egymás mellett. A versenyzők felkészülését edzőként olyan elismert sportemberek segítik majd, mint bajnok kézilabdázónk, Tápai Szabina; az Exatlon Hungary győztese, Huszti Kata; többszörös európa- és világbajnok sportolónk, Katus Attila; valamint bajnok testépítőnk, Bodó Imi.

Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes már élezik a késeket, a Fuss család, fuss! után érkezik a Séfek Séfe 2. évada! Új séfjelöltek, még embertpróbálóbb kihívások, még több izgalom és számtalan meglepetés – ez várja hétfőtől, minden hétköznap esténként 21:05-től a nézőket a TV2-n. A gasztro-tehetségkutatóban Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes semmit sem bíz a véletlenre, elszántan keresik a legjobb versenyzőt. Vajon idén kinek a csapatából kerül ki a győztes? Hamarosan kiderül, hétfőtől jön a Séfek Séfe, Liptai Claudia műsorvezetésével.

 

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?