SZTÁR

Így van a pénteki balesete után Bódi Csabi

Súlyosan megsérült Bódi Csabi és kollégája a péntek esti balesetben, ők voltak a vétlen fél.
  • Szerző: Ripost

Mint arról beszámoltunk, a zenész fellépésre utazott Áporkára. Csabi súlyos autóbaleset szenvedett, amikor szabálytanul elé kanyarodott egy másik autó. Csabi vétlen volt, de ő is megsérült.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A technikusomnak elrepedt a csigolyája, őt mentő szállította kórházba. Én húsz percig feküdtem a sokktólidézi a Borsonline az énekest. - Akkor még csak kicsit fájt a mellkasom, de később nekem is rosszabbodott az állapotom. A kezemből ömlött a vér a szilánkok miatt, az ujjamat nem tudtam mozgatni. Sokáig szinte felfogni sem tudtam, mi történt.”

Legújabb posztja szerint az énekes túl van a problémákon, újra fellép ma. „A gondokat mindig hagyd a hátad mögött, és csak a jövő felé nézz. Ismét úton, összeállt a BANDA!„ – írja jókedvűen.

A rajongók aggódnak érte, többen írták, hogy vigyázzon magára útközben.

Szinte hihetetlen, de a koncertet aznap is megtartották.

Apu a család több tagjával rohant a segítségünkre. Mivel mi a sok év alatt soha nem mondtunk még le fellépést, nem okoztunk csalódást most sem a rajongóinknak. Úgy döntöttünk, a történtek ellenére is megcsináljuk a bulit, és kihangsúlyozom, nem a pénz miatt. Olyan dolgot tettünk, amit még soha, Bódi Guszti és Bódi Csabi állt együtt a színpadon egyszerre, édesanyám nélkül.”

A kocsi totálkárosra tört, a kár tetemes, közel ötmillió forint.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?